بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

موافقت وزارت صمت با واردات خودروهای نو به مناطق آزاد

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ضمن معرفی ۱۰۰۰ پروژه سرمایه گذاری در مناطق آزاد به ارزش ۲۰ میلیارد یورو، گفت: به دنبال واردات خودروهای نو به مناطق آزاد هستیم و وزارت صمت نیز موافقت کرده است. دولت سال گذشته واردات خودروهای هیبریدی و برقی به مناطق آزاد را مصوب کرد، درحالی که توقع داشتیم خودروهای عادی هم وارد شوند که در این زمینه به دنبال اخذ موافقت دولت و وزارت صمت هستیم.

موافقت وزارت صمت با واردات خودروهای نو به مناطق آزاد
تین نیوز |

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ضمن معرفی ۱۰۰۰ پروژه سرمایه گذاری در مناطق آزاد به ارزش ۲۰ میلیارد یورو، گفت: به دنبال واردات خودروهای نو به مناطق آزاد هستیم و وزارت صمت نیز موافقت کرده است. دولت سال گذشته واردات خودروهای هیبریدی و برقی به مناطق آزاد را مصوب کرد، درحالی که توقع داشتیم خودروهای عادی هم وارد شوند که در این زمینه به دنبال اخذ موافقت دولت و وزارت صمت هستیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، حجت عبدالملکی در حاشیه آیین تجلیل از سرمایه گذاران و صادرکنندگان برتر مناطق آزاد و رونمایی از هزار بسته سرمایه گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در دومین نمایشگاه تخصصی اوراسیا، در جمع خبرنگاران درباره موضوع واردات خودرو گفت: موضوع واردات خودروهای کارکرده از مناطق آزاد به سرزمین اصلی، واردات خودروهای کارکرده از خارج از کشور به مناطق آزاد و دیگری واردات خودروهای نو از خارج از کشور به مناطق آزاد را داریم که با همه آنها موافقیم. در زمینه واردات خودروهای مناطق آزاد به سرزمین اصلی، دولت اقدامات لازم را انجام داده و در مرحله آیین نامه سازی و اجرای برنامه ها هستیم. برای واردات خودروهای کارکرده هم مصوبه گرفتیم.

وی ادامه داد: مساله مهم اکنون واردات خودروهای نو به مناطق آزاد است. آنچه دولت سال گذشته مصوب کرد، مشکل ما را حل نکرد. ما به دنبال واردات خودروهای نو به مناطق آزاد هستیم، اما سال گذشته برای مناطق آزاد مصوب شد که صرفا خودروهای هیبریدی و برقی وارد شود، درحالی که ما توقع مان این بود که خودروهای عادی هم وارد شوند.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: در این زمینه همچنان به دنبال این هستیم که بتوانیم موافقت دولت و وزارت صمت را برای واردات خودروهای نو بگیریم، البته وزارت صمت اعلام کرده که با این موضوع موافقت خواهد کرد و اکنون در حال پیگیری های نهایی هستیم تا این موضوع در هیئت وزیران تصویب شود.

معرفی ۱۰۰۰ پروژه سرمایه گذاری در مناطق آزاد

وی همچنین در این مراسم اظهار کرد: بر اساس استاد بالادستی، شش ماموریت در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی دنبال می شود که شامل جهش تولید، جهش صادرات، انتقال فناوری، تامین نیازهای اساسی کشور ، تامین مالی از خارجی از کشور و عمران و آبادانی مناطق آزاد است.

وی ادامه داد: این سیاست ها در قوانین چگونگی اداره مناطق آزاد و ویژه و اساسنامه های ساماندهی مناطق آزاد، به عهده این مناطق گذشته شده و مقرر شد به عنوان قطب ها پیشرفت اقتصادی کشور فعالیت کنند. از این شش ماموریت، چهار مورد ارتباطات بین المللی را می طلبند، کما اینکه اکنون مناطق آزاد، تیم ملی اقتصاد بین المللی کشور هستند و بیش از یک سوم از صادرات غیرنفتی کل کشور از مبدا مناطق آزاد انجام شده است و در حوزه ترانزیت هم جمهوری اسلامی ایران یک مزیت مطلق دارد و بیش از ۷۰ درصد ترانزیت کشور ما از مبادی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اتفاق می افتد.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه مناطق آزاد ایران هنوز آنطور که باید در سطح بین الملل شناخته شده نیستند، افزود: از این رو از ابتدای امسال دو پروژه ترتیب دادیم، یک پروژه طراحی بسته های سرمایه گذاری است. ما برای اینکه بتوانیم خود را به سرمایه گذاران خارجی و ایرانی بشناسانیم، به ابزاری برای معرفی مناطق آزاد نیاز داریم و مهم ترین ابزاری که ما در مشورت با همکاران در مناطق به نتیجه رسیدیم، بسته های سرمایه گذاری است.

عبدالملکی ادامه داد: اگر قبلا از زمین ها و فرصت های سرمایه گذاری صحبت می کردیم، اکنون یک قدم جلو رفتیم و به سرمایه گذاران پروژه معرفی می کنیم؛ هزار پروژه به ارزش۲۰ میلیارد یورو. هریک از این پروژه ها مطالعات اقتصادی اش انجام شده و نشان می دهد که سودآوری لازم را دارد، زیرساخت هایش مهیا شده و مجوزهای آن هم صادر شده است.

تقاضای سرمایه گذاری۴۳۰ هزار میلیارد تومانی در ۷ منطقه آزاد

وی خاطرنشان کرد: از این رو امروز در چهارمین دور معرفی بسته های جدید سرمایه گذاری امسال، ۱۵۰ بسته به ارزش ۲۵۰ هزار میلیارد تومان رونمایی می شود که مجموع بسته های سرمایه گذاری را به ۱۰۰۰ پروژه به مبلغ ۹۰۰ هزار میلیارد تومان معادل ۲۰ میلیارد یورو می رساند.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه بسته های سرمایه گذاری در سایت مناطق آزاد برای سرمایه گذاران قابل مشاهده است که بتوانند بسته مورد نظر خود را انتخاب کنند، افزود: البته ضرورتی ندارد سرمایه گذاران خود را به این بسته ها محدود کنند و خودشان هم می توانند پیشنهاد سرمایه گذاری دهند. از ابتدای سال تا کنون ۴۳۰ هزار میلیارد تومان تقاضای سرمایه گذاری به هفت منطقه آزاد ارسال شده با ۱۴۰۰ پروژه که ۱۷۰ پروژه از آن ها بر اساس همین بسته های سرمایه گذاری بوده و درحال طی مراحل مختلف است.

تحقق سرمایه گذاری ۳۷ هزار میلیارد تومانی در ۷ ماهه امسال

به گفته او، از ابتدای سال تا آبان ماه، سرمایه گذاری ۳۷ هزار میلیارد تومانی هم محقق شده است.

حضور در یکی از بزرگ ترین رویدادهای سرمایه گذاری جهان در هند

عبدالملکی با بیان اینکه اکنون در ماه های باقی مانده باید زمینه تحقق سرمایه گذاری و تکمیل فرآیندها را به قرارداد فراهم کنیم، گفت: در سال ۱۴۰۲ با جهش سرمایه گذاری در مناطق آزاد روبرو هستیم که بخشی به دلیل همین بسته های سرمایه گذاری و حضور در رویدادهای مختلف داخلی و خارجی است. پیش از این ما چهار رویداد داخلی و پنج رویداد بین المللی در کشورهای عراق، ارمنستان روسیه و چین داشتیم و به زودی در یکی از بزرگ ترین رویدادهای سرمایه گذاری در جهان در هند حضور پیدا خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه جایگاه بین المللی مناطق آزاد ایران در حال افزایش است، گفت: ما مناطق آزاد را به عنوان نقاط اصلی ارتباط کشور با سازمان هان بین المللی در نظر گرفتیم. در ابتدای سال موضوع «مناطق آزاد، بهشت سرمایه گذاری» را مطرح کردیم، چراکه شاخص سهولت کسب وکار بهتری از بسیاری از مناطق کشور و دیگر کشورهای جهان دارد که باعث اقبال جدید و فزاینده به سرمایه گذاری در این مناطق شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.