حمل و نقل هوایی بار از فرودگاه رشت به اتحادیه اقتصادی اوراسیا
عملیات حمل و نقل هوایی بار (کارگو) از فرودگاه سردار جنگل رشت به اتحادیه اقتصادی اوراسیا به ویژه فرودگاه مسکو به صورت رسمی آغاز خواهد شد.

عملیات حمل و نقل هوایی بار (کارگو) از فرودگاه سردار جنگل رشت به اتحادیه اقتصادی اوراسیا به ویژه فرودگاه مسکو به صورت رسمی آغاز خواهد شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی فرودگاه سردار جنگل، بر اساس تفاهم نامه ای که با حضور چهار نفر از نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی فی مابین سازمان منطقه آزاد انزلی و شرکت هواپیمایی اطلس منعقد شده است، دو فروند هواپیمای آنتونوف ۲۶، باقابلیت حمل شش تن بار به ازای هر فروند، محصولات تولیدی کشور را به مقصد روسیه صادر خواهد کرد.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور در آیین آغاز به کار این ایرلاین هوایی، به مزیت های نسبی این استان برای توسعه اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: در کنار مزیت های نسبی باید فضای رقابتی نیز ایجاد کرد. یکی از مزیت های رقابتی، ایجاد ظرفیت در فرودگاه برای جذب سرمایه گذاران بیشتر در این حوزه است.
رضا مسرور تصریح کرد: تمرکز منطقه آزاد انزلی و استان گیلان باید بر هسته های اصلی تحول باشد و تحولاتی که در رشد (GDP)تولید ناخالص ملی کشور اثر گذار باشند ؛ یکی از این مزیت ها قرارگرفتن در مجاورت کشورهای روسیه، قزاقستان، آذربایجان، ترکمنستان و غیره است که محور توسعه استان گیلان از آن می گذرد.
وی الحاق فرودگاه سردار جنگل رشت به منطقه آزاد انزلی را یکی از برنامه های محقق شده مناطق آزاد اعلام کرد و گفت: پیوستن به مناطق آزاد یک هدف نیست بلکه ابزاری برای توسعه اقتصادی کشور محسوب می شود.
مسرور تاکید کرد: راه اندازی کارگو هوایی در این فرودگاه امکان حمل و نقل بار در تناژ بالا را در فرودگاه های کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا فراهم می کند.
مدیر کل فرودگاه سردار جنگل رشت نیز در آیین آغاز به کار کارگو هوایی این فرودگاه اظهار داشت: این فرودگاه جایگاه مهمی در مسیر توسعه تجارت هوایی و تقویت زنجیره صادرات دارد و الحاق آن به منطقه آزاد انزلی فرصت بی نظیر و بی بدیلی را به استان گیلان و کشور اضافه کرده است.
سید محسن میرحسینی افزود: فرودگاه سردار جنگل رشت افزون بر تسهیل در حمل و نقل هوایی می تواند محرک اقتصادی برای توسعه تجاری و صنعتی منطقه آزاد انزلی باشد.
وی افزود: سطح باند این فرودگاه به علت قرار گرفتن در منفی ۴۰ پایی آب های آزاد، مزیت رقابتی بالایی در پروازهای باری کشور دارد. این مزیت علاوه بر صرفه جویی در مصرف سوخت، امکان حمل بار بیشتر با تناژ بالاتر را فراهم می کند.
وی تجارت با کشورهای اوراسیا را مزیتی مغفول مانده در گیلان دانست و افزود: برای راه اندازی حمل و نقل هوایی باری در این فرودگاه رایزنی های بسیاری انجام شد و برای رسیدن به سطح مطلوب جهت تامین زیرساخت های لازم، با سرمایه گذار بخش خصوصی علاقمند به سرمایه گذاری در این بخش برای احداث سایت کارگو، رمپ، بارانداز، باسکول و سیستم های توزیع در حال مذاکره هستیم.
گفتنی است؛ در این مراسم علاوه بر دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی کشور و مدیرعامل منطقه آزاد انزلی، رحمت زاده رئیس فراکسیون مناطق آزاد مجلس شورای اسلامی،نجفی نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، جمعی دیگر از نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی، رئیس اتاق بازرگانی و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان نیز حضور داشتند.