◄ سقوط در آسمان هوانوردی/ یک هواپیمای شرکت هواپیمایی آسمان پرید
شرکت هواپیمایی آسمان نیز نمونه ای عینی از نحوه مدیریت نادرست در بخش هوانوردی است.

کارشناسان هوانوردی با انتشار تصاویری از هواپیماهای غیرفعال شرکت هواپیمایی آسمان، یک بار دیگر نسبت به نابودی سرمایه های این شرکت هشدار دادند.
به گزارش تین نیوز، این در حالی است که شرکت هواپیمایی آسمان زمانی با بیش از ۴۰ فروند هواپیما در ناوگان خود یکی از قدرتمندترین شرکت های هواپیمایی کشور به شمار می رفت.
اگرچه تحریم های بین المللی، کمبود قطعات یدکی، فرسودگی بالای هواپیماها و نبود سرمایه گذاری کافی برای نوسازی ناوگان به عنوان معضل های اساسی شرکت های هواپیمایی ایرانی مطرح می شود اما نمی توان از نقش مدیریت در افزایش سطح مشکلات این شرکت ها نیز چشم پوشی کرد و شرکت هواپیمایی آسمان نیز نمونه ای عینی از نحوه مدیریت نادرست در بخش هوانوردی است. شرایط این شرکت به اندازه ای نامناسب است که مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی، روز سه شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ در جلسه کمیسیون حمل ونقل اتاق بازرگانی تهران اعلام کرده که شرکت هواپیمایی آسمان در حال حاضر تنها دو هواپیمای فعال در ناوگان خود دارد.
این گزارش اسعدی سامانی در همان روزی ارایه شد که خبرگزاری ها از لغو یک پرواز شرکت آسمان خبر داده و نوشته بودند در پی بروز مشکلات فنی متعدد، شرکت هواپیمایی آسمان با محدودیت جدی در ناوگان پروازی خود مواجه شده؛ چرا که هواپیمای فوکر ۱۰۰ این شرکت با رجیستر EP-ASR، صبح روز دوم اردیبهشت، به دلیل نقص فنی، پرواز شیراز به تهران را نیمه گذاشت و دوباره به شیراز بازگشت و تمامی پروازهای سه شنبه دوم فروردین ماه این هواپیما نیز لغو شد.
بر اساس این گزارش، پرواز روز دوم اردیبهشت شیراز تهران هواپیمایی آسمان به دلیل نقص فنی و باز شدن ماسک های اکسیژن به شیراز برگشت. این نقص فنی که ده روز قبل در مسیر مشهد - رامسر نیز رخ داده بود، باعث سرگردانی مسافران شد.
تصاویر پیوست بیانگر شرایط فعلی شرکت هواپیمایی آسمان است.
این تصاویر هواپیماهای شرکت آسمان را تا روز چهارم اردیبهشت نشان می دهد به طوری که در روز گذشته فقط، یک هواپیمای این شرکت توانست پرواز کند.