بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

استفاده کشورهای منطقه از ظرفیت‌های تجاری راه‌آهن قزاقستان - ترکمنستان - ایران

استفاده کشورهای منطقه از ظرفیت‌های تجاری راه‌آهن قزاقستان - ترکمنستان - ایران
|

تین‌نیوز| رئیس جمهوری ترکمنستان گفت: اتصال خط آهن قزاقستان - ترکمنستان - ایران به یکدیگر و خط آهن تاجیکستان - ترکمستان - افغانستان ظرفیت های تجاری زیادی را در منطقه به وجود آورده است و باید کشورهای منطقه از این ظرفیت ها استفاده کنند.


«قربان قلی بردی محمداُف» امروز(شنبه) در آیین افتتاح فرودگاه جدید بین المللی عشق آباد (پایتخت ترکمنستان) که عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی کشورمان نیز حضور داشت، با بیان اینکه «اتصال خط آهن قزاقستان - ترکمنستان - ایران به یکدیگر و خط آهن تاجیکستان - ترکمستان - افغانستان ظرفیت های تجاری زیادی را در منطقه به وجود آورده است» تاکید کرد:  باید کشورهای منطقه از این ظرفیت ها استفاده کنند.
   
وی، سیاست دولت ترکمنستان را توسعه همکاری های منطقه ای و فرامنطقه ای اعلام کرد و گفت: این کشور برای تسهل تردد از گذرگاه های بین المللی برنامه ریزی هایی کرده است. همچنین ایجاد حمل ونقل چند وجهی از اولویت های این کشور است تا با توجه به موقعیت جغرافیایی، کشورهای منطقه و فرامنطقه را به یکدیگر پیوند دهد.

رئیس جمهوری ترکمنستان به ضرورت های احیای جاده ابریشم اشاره کرد و گفت: این جاده باید کشورهای شرقی را به غرب متصل کند تا از این طریق بتوانیم به عنوان یک پل ارتباطی در منطقه به تقویت نقش حمل ونقل در تجارت جهانی کمک کنیم.

بردی محمداُف، ادامه داد: ترکمنستان برای توسعه حمل و نقل برنامه زیادی در دست اقدام دارد و اکنون ساخت بندر ترکمن باشی در دریای خزر و آماده شدن فرودگاه جدید عشق آباد با ظرفیت جابجایی سالانه ۱۴ میلیون نفر در راستای توسعه همکاری های تجاری و اقتصادی با کشورها مختلف جهان انجام شده است.

وی اظهار داشت: هدف ما از توسعه حمل‌ونقل، حضور در بازارهای جهانی است و اکنون ساخت پل در بخش ریلی و توسعه امور دریایی در ترکمنستان مورد توجه جدی قرار گرفته است.

رئیس جمهوری ترکمنستان تاکید کرد: فرودگاه‌ها در افزایش تردد گردشگران به کشورهای مختلف جهان نقش مهمی دارند و با افتتاح این فرودگاه شرکت هواپیمایی ترکمنستان پروازهای خود را به اقصی نقاط جهان افزایش خواهد داد.

این فرودگاه مدرن در مدت ۲ سال ساخته شده است و همه تجهیزات مدرن فرودگاهی در حمل‌ونقل مسافر و بار را دارد؛ ضمن آنکه سالیانه می‌تواند به بیش از ۱۴ میلیون مسافر خدمات هوایی دهد.

فرودگاه جدید عشق آباد با هزینه ای معادل ۲ میلیارد و ۲۰۰میلیون دلار ساخته شده است و نخستین هواپیما نیز از شرکت هوایی ماهان ساعت ۱۱ صبح امروز در این فرودگاه به زمین نشست.  فرودگاه قدیمی عشق آباد با ظرفیت سالیانه سه میلیون نفر همچنان در کنار فرودگاه جدید عشق آباد فعال خواهد بود و از این پس همه پروازهای خارجی ترکمنستان از فرودگاه جدید انجام خواهد شد.  
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.