◄ خبری از راهاندازی مجدد قطارهای تهران - استانبول نیست
این قطار مسیری بیش از 2000 کیلومتر را در مدت زمان حدود 70 ساعت طی میکرد و پس از عبور از ایستگاههای زنجان، تبریز و سلماس به مرز میرسید.
تنها اندکی از آغاز سال 97 گذشته بود که میرحسن موسوی معاون مسافری شرکت راهآهن از راهاندازی مجدد قطارهای تهران-استانبول و تبریز-وان در سال جاری خبر داد.
به گزارش تیننیوز، او که 29 فرودین امسال به مشهد سفر کرده بود، در جمع خبرنگاران گفت: قطارهای ترکیه که پیشتر از ضریب اشغال مسافر بالایی برخوردار بودند با حفظ ارائه خدمات در 2 قطار ایرانی و ترکیهای فعال در این مسیر امسال دوباره راهاندازی خواهند شد.
حدود 6 ماه پس از این اظهار نظر در مورد راهاندازی قطار تهران-استانبول، این مقام مسئول در خبری که 17 مهر ماه در تیننیوز منتشر شد، از راهاندازی قطار مسافری در مسیر تهران- آنکارا- استانبول تا 2 ماه بعد از این تاریخ (دی ماه 97) خبر داد.
موسوی در حاشیه نشست تشریح برنامههای اربعین، در پاسخ به پرسش خبرنگار تیننیوز، درباره دلایل به تعویق افتادن زمان راهاندازی قطار تهران-استانبول در نیمه نخست سال جاری گفت: مسیر قطار آنکارا از طرف دولت ترکیه در حال تعمیر است و مقامات ترکیه، از اتمام این تعمیرات تا طی 2 ماه ( دی ماه 97) خبر دادهاند.
به گزارش تیننیوز، اکنون و در آستانه آغاز سال 98 در حالی هنوز خبری از راهاندازی قطار تهران-استانبول نیست که این قطار سالها در این مسیر فعال بود.
این قطار مسیری بیش از 2000 کیلومتر را در مدت زمان حدود 70 ساعت طی میکرد و پس از عبور از ایستگاههای زنجان، تبریز و سلماس به مرز میرسید.
قطار مذکور در ایستگاه تبریز پس از انجام تشریفات گمرکی و در ایستگاه سلماس پس از کنترل نهایی و ممهور شدن گذرنامهها در ادامه مسیر، با عبور از ایستگاه مرزی رازی در ایستگاه مرزی کاپیکوی درترکیه برای بررسی گذرنامهها و گمرگ توسط مأموران این کشور متوقف میشد و ایستگاههای بعدی آن، وان و اسکله وان بود.
دراسکله وان مسافران این قطار سوار کشتی شده و پس از پنج ساعت مسافرت با کشتی بر روی دریاچه وان، به اسکله تاتوان رسیده و به سفر خود با قطار ترکیه ادامه میدادند و قطار پس از عبور از ایستگاههای آلازیق، مالاتیا، سیواس، کایسری، آنکارا و اسکی شهیر به استانبول میرسید.