◄ راه آهن خاش چابهار تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره برداری می رسد
وزیر راه و شهرسازی ابراز امیدواری کرد راه آهن خاش چابهار تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره برداری برسد.

وزیر راه و شهرسازی ابراز امیدواری کرد راه آهن خاش چابهار تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره برداری برسد.
به گزارش تین نیوز، فرزانه صادق این وعده را اول آذر سال ۱۴۰۳ در سفر به استان سیستان و بلوچستان و در مراسم آغاز عملیات ریل گذاری راه آهن خاش - چابهار بیان کرد و گفت: چندین دولت برای راه آهن چابهار زاهدان و در ادامه آن به سرخس تلاش کرده اند.
وی با بیان این که این خط ریلی راهی به سوی توسعه کشور است و در ارتباط ما با همسایگان اثربخش خواهد بود، در خصوص احتمال اتمام پروژه ریل گذاری خاش- چابهار تا پایان سال ۱۴۰۴ افزود: هم دولت وفاق ملی و هم قرارگاه خاتم الانبیا از اهمیت این پروژه مطلع هستند.
صادق تاکید کرد: از این رو باید تلاش کنیم تا طول اجرای آن کوتاه تر شود. برای این منظور باید برای تامین منابع مالی آن بیشتر تلاش کنیم. البته قرارگاه خاتم الانبیا نشان داده است که حتی اگر منابع تامین نشود نیز کار را پیش خواهد برد.
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه این پروژه ریلی حتی زودتر از پایان ۱۴۰۴ به بهره برداری برسد از تلاش های تمامی دولت های گذشته در زمینه اتمام بخش هایی از این پروژه تقدیر کرد و اظهار امیدواری کرد تا این پروژه در طول دولت وفاق ملی به بهره برداری برسد.
عضو کابینه دولت چهاردهم در حاشیه این مراسم نیز خاطرنشان کرد: پروژه راه آهن چابهار زاهدان دروازه توسعه شرق و بسیار مهم و عظیم است.
وی ادامه داد: با وجود همه تحریم های ظالمانه علیه کشور خوشبختانه با دانش مهندسی بالا این پروژه در حال انجام است و انشالله با غیرت و همت دولت چهاردهم شاهد پایان یافتن این کریدور در دولت وفاق ملی باشیم.
بس نیست خالی بندی