بازدید سایت : ۸۳۴۴۱
مرور وعده های مسئولان:

◄ راه آهن رشت آستارا در مدت چهار سال ساخته می شود/ بخش اعظم مسیر از اراضی مردم عبور نمی کند

بخش اعظم این مسیر از اراضی و منازل مردم عبور نمی کند و امیدواریم به همت سازمان برنامه و بودجه و تامین اعتبارات لازم، این مهم محقق شود.

راه آهن رشت آستارا در مدت چهار سال ساخته می شود/ بخش اعظم مسیر از اراضی مردم عبور نمی کند
تین نیوز |

مدیرعامل راه آهن وعده داده که راه آهن رشت آستارا پس از تملک اراضی طی یک سال، در مدت چهار سال ساخته شود.

به گزارش تین نیوز، جبارعلی ذاکری این وعده را هفتم بهمن ماه امسال در گفت و گو با خبرگزاری رسمی دولت بیان کرد.

وی افزود:ظرفیت فعلی این مسیر سه میلیون تن است و هدف گذاری این خط ریلی جابه جایی سالیانه ۱۵ میلیون تن بار خواهد بود.

به گفته وی باید ظرفیت این کریدور افزایش یابد تا بتوان حجم بالاتری بار را جابه جا کرد.

مدیرعامل راه آهن بهترین مسیر در غرب دریای خزر را اتصال از طریق آستارا دانست و افزود: تنها جایی که اکنون بین راه آهن جمهوری اسلامی ایران و راه آهن جمهوری آذربایجان فاصله افتاده، محدوده رشت آستاراست.

ذاکری با اشاره به بازه زمانی یک ساله برای تملک اراضی مسیر، اظهار داشت: بخش اعظم این مسیر از اراضی و منازل مردم عبور نمی کند و امیدواریم به همت سازمان برنامه و بودجه و تامین اعتبارات لازم، این مهم محقق شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی  خاطرنشان کرد: اکنون این پروژه در مرحله نخست مطالعاتی خود قرار دارد و باید مرحله دوم آن تکمیل شود تا مبلغ نهایی وام مشخص شود، اما رقمی بین ۱.۵ تا ۲.۵ میلیارد دلار برای آن متصور هستیم.

مدیرعامل راه آهن گفت: اکنون جمهوری آذربایجان، پایانه مرزی ریلی آستارا را فعال کرده که این مهم جابه جایی بار در این مسیر را در سال گذشته میلادی به یک میلیون تن رسانده است؛ با این حال تصور می شود در یک افق ۲ تا سه ساله به عدد سه میلیون تن برسیم.

ذاکری اضافه کرد: هم اکنون ارتباط ریلی روسیه به جمهوری آذربایجان تا آستارا و پایانه ریلی ما برقرار است، برخی محدودیت های سرعت در جمهوری آذربایجان وجود داشت که در سال های اخیر کیفیت خط شان بهتر شده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • علیرضا پاسخ

    سلام ،برای من قابل درک نیست چرا درطول این ۴۶ سال کمترین فکر و قدمی در اتصال راه آهن حیاتی گرگان به مشهد که ازنظر جلوگیری از تلفات انسانی و تصادفات جاده ای و صرفه جویی درحمل و نقل ریلی بسیار مهم و ضروری است برداشته نشده ونمیشود؟

  • بهزاد جمیلی پاسخ

    سلام.الان یکماه در دفترخونه سند بنام دولت تنظیم شده و پدرم امضا کرده و حدودا دو هفته است هم یه امضای عادی و اقرار نامه هم در دفتر کار در محدوده پسیخان رشت از پدرم گرفتند و تقریبا دوماه ریالی به حساب پدرم واریز نشده
    آیا دولت هم انصاف و رعایت حقوق مالکین زمین هارو نباید رعایت کنه و بماند که حریم های کیفی را در محاسبات ریالی بحساب نیاورده است
    وای بر این حق .....

  • مهراب پاسخ

    خالی بندی محض

  • ناشناس پاسخ

    ما بار نداریم که بخواهیم توی این مسیر جابجا کنیم.اصولا ساخت ای راه آهن به درد ایرانی ها نمی خوره .