تاکید بر توسعه پایدار در طرح صد هتل – صد کسبوکار
عضو شورایعالی میراثفرهنگی و گردشگری اظهار کرد: در طرح «صد هتل - صد کسبوکار» توسعه پایدار، مشارکت محلی، توجه به معماری و مهمانپذیری، توسعه گردشگری داخلی و رفاه اجتماعی در ایران مورد تاکید قرار گرفته است.
![تاکید بر توسعه پایدار در طرح صد هتل – صد کسبوکار](https://cdn.tinn.ir/thumbnail/l7INXtWBQYSb/U7Ccvlt33jn-OqlMlImgutVLjEcw-jhlF2WJsSK4fMDDVSZN8IEX4Zd7jkGxwBqLJ5jM-fGYwhs1w24HZ1koLNUIXTSp-5Rp/%D9%87%D8%AA%D9%84.jpg)
عضو شورایعالی میراثفرهنگی و گردشگری اظهار کرد: در طرح «صد هتل - صد کسبوکار» توسعه پایدار، مشارکت محلی، توجه به معماری و مهمانپذیری، توسعه گردشگری داخلی و رفاه اجتماعی در ایران مورد تاکید قرار گرفته است.
به گزارش «ایرنا» غلامحیدر ابراهیم بای سلامی در پنجمین مجمع بانکداری و کسبوکار ایران و اروپا در فرانکفورت آلمان افزود: با تحول در ساختار تولید و خدمات در جهان و همچنین ضرورت رهایی از اقتصاد سنتی متکی بر نفت خام و کمبود روزافزون منابع آبی، استفاده از رویکردهای جدید همانند گردشگری و هتلداری برای ایران ضروری است. وی تصریح کرد: صد هتل - صد کسبوکار بهعنوان یک طرح محرک توسعه است که براساس آخرین مطالعات برای ساماندهی و توسعه بازار گردشگری ایران از طریق توسعه مقاصد گردشگری ارائه شده است.