انتقاد از عملکرد انفعالی انجمن مهندسی دریایی ایران
![انتقاد از عملکرد انفعالی انجمن مهندسی دریایی ایران](https://cdn.tinn.ir/thumbnail/aT4Af3O8WAfy/BP4FyozOIuYX2s0Shq1VRBbIPXc4juEyVkgaAMZfi8f3Zk9y6-NMHv_3Xp6iphBzAS7jQMojhDQrHn7X6BB-jicNFBOVKKwAbxue9tSahsQvWk3HyFnewfEdnw8kECFNRAFx9ArmjRg,/n00000414-b.jpg)
تین نیوز | مسؤول دفتر دریایی مرکز همكاریهای فنآوری و نوآوری ریاست جمهوری گفت: انجمن مهندسی دریایی ایران و دیگر ارگانهای دریایی کشور باید در جهت آیندهنگری و پیشبینی تحولات حرکت کنند.
حسن قمشی که در نشست اعضای حقوقی انجمن مهندسی دریایی ایران سخن میگفت؛ افزود: یکی از عوامل تأثیرگذاری اندک انجمن در تحولات دریایی، برخورد انفعالی و واکنشی آن به رویدادهاست.
وی توضیح داد: در ابتدای تأسیس انجمن مهندسی دریایی ایران، این انجمن فعالانه در همه جریانات دریایی کشور حضور داشت و آینده را میساخت؛ که تدوین و تصویب قانون توسعه و حمایت از صنایع دریایی، پیگیری ایجاد صندوق صنایع دریایی و تشکیل فراکسیون دریایی مجلس از جمله دستاوردهای آن مقطع بود.
این کارشناس دریایی با بیان اینکه «عملکرد انجمن مهندسی دریایی ایران در شرایط کنونی انفعالی است»، تصریح کرد: اتفاقاتی که برای شرکتهای کشتیسازی صدرا و ایزوایکو رخ داد، قابل پیشبینی بود و میشد با توان و هزینه بسیار پایینتری جلوی آن را گرفت؛ اما وقتی این کار انجام نشد، انجمن با صرف توان و هزینه بالا در جهت خنثیسازی اقدامات دیگران برآمده است.
قمشی با تأکید بر اینکه «هزینه انفعال برای انجمن مهندسی دریایی ایران بسیار بالاست»، گفت: باید این روند تغییر کند و در کمیتهها و نشستهای تخصصی، ایندهنگری و آیندهپژوهی با استفاده از افراد توانمند و باتجربه در دستور کار قرار گیرد تا انجمن، تحولات آتی را رقم بزند.