دولت ها در تکمیل کریدور شمال جنوب تسهیل گری کنند
معاون مشاور امنیت ملی جمهوری هند بر نقش دولت ها در تسهیل گری کریدور شمال- جنوب تاکید کرد و گفت: دولت ها تلاش خود را افزایش دهند تا بخش های خصوصی بتوانند در کشورهای مختلف با یکدیگر ارتباط بگیرند.
معاون مشاور امنیت ملی جمهوری هند بر نقش دولت ها در تسهیل گری کریدور شمال- جنوب تاکید کرد و گفت: دولت ها تلاش خود را افزایش دهند تا بخش های خصوصی بتوانند در کشورهای مختلف با یکدیگر ارتباط بگیرند.
سرمایه گذاری زیرساختی در مسیر کریدور شمال جنوب ارتقا می یابد
تشریح اصول هشت گانه حاکم بر ابتکار ایران راه در کریدور شمال-جنوب
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ویکرام میسری معاون مشاور امنیت ملی جمهوری هند امروز ۱۳ تیر در نشست هم اندیشی سه جانبه ایران- هند- روسیه با موضوع تسهیل ترانزیت در مسیر کریدور شمال- جنوب گفت: هند شرکت کننده در ابتکارات و پروژه های مختلف در زمینه کریدور شمال_جنوب بوده و همواره متعهد بوده تا به بهترین شکل منابع خود را در اختیار اجرا کنندگان قرار دهد تا این کریدور (کریدور شمال- جنوب) به عالیترین شکل اجرا شود.
معاون مشاور امنیت ملی جمهوری هند ادامه داد: هندع میقاً به بحث اتصال این کریدور اعتقاد دارد که می تواند به سود تمامی کشورهای منطقه باشد، پروژه هایی که این اتصال را به وجود می آورد، در حوزه کشورهای متعددی است، اما در واقع یک پروژه تجاری است که بستری مناسب برای اتصال کشورهای حوزه را برقرار می کند.
وی توضیح داد: ایران و روسیه بازیگران بسیار مهمی در کریدور شمال جنوب هستند، دو کشور باید موانع و مشکلات پروژه را توضیح دهند تا ما بتوانیم در حوزه هایی که توانمندیم حمایت انجام دهیم.
وی تصریح کرد: نکته حائز اهمیت برای ما این است که بخش خصوصی این مسیر را به مسیرهای دیگر ترجیح دهد، الزامات اولیه برای تبدیل شدن این کریدور به یک مسیر ترجیحی توسعه بنادر، موضوعات نرم افزاری و ارزیابی دستاورد ها است.
معاون مشاور امنیت ملی جمهوری هند گفت: باید به جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه برای موافقت نامه اخیر(اتمام خط آهن رشت آستارا )آنها تبریک گفت، این موافقتنامه قطعاً در تکمیل کریدور شمال_جنوب تاثیرگذار خواهد بود.
وی تاکید کرد: دولت ها باید در این پروژه نقش تسهیلگری ایفا کنند، اما بخش خصوصی بهره ور نهایی این پروژه است و باید دولت ها تلاش خود را افزایش دهند تا بخش های خصوصی بتوانند در کشورهای مختلف با یکدیگر ارتباط بگیرند.