مرکز ساخت و تعمیرات انواع شناورها در مجتمع بندری انزلی آماده انعقاد قرارداد است
این پروژه با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری اولیه یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان با اشتغال مستقیم ۳۰۰ نفر پیش بینی شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان با بیان اینکه پروژه مرکز ساخت و تعمیرات انواع شناورها (کشتی سازی) در مجتمع بندری انزلی آماده انعقاد قرار داد است، گفت: این پروژه با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری اولیه یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان با اشتغال مستقیم ۳۰۰ نفر پیش بینی شده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان، حسین یونسی با اشاره به پروژه های سرمایه گذاری مجتمع بندری انزلی، اظهار کرد: با توجه به اینکه تاکنون در هیچ کدام از بنادر کشور تجربه حضور مجموعه ساخت و تعمیرات کشتی وجود نداشت لذا تیپ قراردادی هم در این زمینه نداشتیم که در صورت توافق با پیمانکار به امضا برسانیم.
یونسی با بیان اینکه پیش نویس قرارداد آماده و به سازمان بنادر جهت تصویب به هیات عامل ارسال شد، افزود: پس از بررسی های کارشناسی؛ تیپ قرارداد آماده شده و به زودی ابلاغ خواهد شد.
وی با بیان اینکه پیمانکار مربوطه هفته گذشته طرح نهایی خود را طی نامه ای به این اداره کل اعلام داشت، خاطرنشان کرد: در آستانه انعقاد قرارداد هستیم.
یونسی با اشاره به اینکه در فاز نخست ۶ هکتار زمین برای احداث کارخانه کشتی سازی در مجتمع بندری انزلی در نظر گرفته شده، تصریح کرد: در صورت موفقیت چشمگیر طرح، امکان افزایش زمین تا ۱۵ هکتار وجود دارد.
وی با اشاره به بهره گیری درست از زیرساخت ها و فرصت ها، ادامه داد: زمین در نظر گرفته شده برای راه اندازی مجتمع کشتی سازی از سال ها قبل محل دپوی گل و لای حاصل از لایروبی بود که هم اکنون تسطیح شده است.
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با تاکید بر اینکه دسترسی مستقیم از خشکی به دریا و بالعکس برای حرکت دادن کشتی های ساخته شده، از جمله مهمترین مزایای زمین پیش بینی شده برای راه اندازی کارخانه کشتی سازی در مجتمع بندری انزلی است، گفت: کشتی سازی هایی که در شمال کشور فعالیت می کنند با مشکل عمق مواجه هستند و این موضوع در بندرانزلی وجود ندارد و کشتی ها با آبخور ۵ متر می توانند وارد شوند.
وی با بیان اینکه پروژه مرکز ساخت و تعمیرات انواع شناورها (کشتی سازی) در مجتمع بندری انزلی آماده انعقاد قرار داد است، گفت: این پروژه با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری اولیه یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان با اشتغال مستقیم ۳۰۰ نفر پیش بینی شده است.