بازدید سایت : ۴۱۴۹۷

منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه راه اندازی می شود

وزیر راه و شهرسازی در آیین افتتاح محور خوی-قطور-رازی به طول ۳۱ کیلومتر و نیز افتتاح ۳۰ کیلومتر پروژه راه و بزرگراه در استان آذربایجان غربی اظهار کرد: این استان از ۶ مرز فعال با سه کشور است و ما به دنبال راه اندازی منطقه ویژه مرزی مشترک با کشور ترکیه هستیم.

منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه راه اندازی می شود
تین نیوز |

وزیر راه و شهرسازی در آیین افتتاح محور خوی-قطور-رازی به طول ۳۱ کیلومتر و نیز افتتاح ۳۰ کیلومتر پروژه راه و بزرگراه در استان آذربایجان غربی اظهار کرد: این استان از ۶ مرز فعال با سه کشور است و ما به دنبال راه اندازی منطقه ویژه مرزی مشترک با کشور ترکیه هستیم.

◄ احداث آزاد راه ارومیه- تبریز تا ۲ سال آینده اتمام یابد

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق ظهر امروز شنبه بیست و پنجم اسفند_ در آئین افتتاح ۶۱ کیلومتر پروژه راه و بزرگراه در استان آذربایجان غربی شامل افتتاح محور خوی-قطور-رازی به طول ۳۱ کیلومتر و ۳۰ کیلومتر پروژه راه سازی به ارزش ۱۶,۵۰۰ میلیارد ریال اظهار کرد: امروز بعد از سال ها زحمتی که گذشتگان ما کشیده اند، قطعه دیگری از کریدور شرق-غرب را افتتاح کردیم که سه روز قبل در آذربایجان شرقی بخش دیگری از آن افتتاح شد که قرار است به مرز تمرچین برسد.

وی افزود: استان آذربایجان غربی با برخورداری از ۶ مرز فعال با سه کشور همسایه از موقعیت ویژه ای برخوردار است و ما به دنبال راه اندازی منطقه ویژه مرزی مشترک با کشور ترکیه هستیم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: کریدورهای ترانزیتی نه فقط برای معیشت مردم شهرهایی که در این مسیر هستند اثرگذار است. بلکه اتفاقاتی که در محورهای مواصلاتی، ترانزیتی و پایانه های مرزی رقم می خورد، نه تنها در شهرهای پیرامون و استان بلکه در کشور اثرگذار است.

صادق با بیان اینکه این حجم از جابه جایی کالا، توریست و مسافر به رونق اقتصادی از نوع پایدار می انجامد، گفت: ایران کشوری است که بنابر موقعیت ژئوپلیتیک خاص و هر بار مورد تحریم های متفاوتی قرار می گیرد و رونق محورهای ترانزیتی باعث می شود تا نسبت به تحریم ها قوی تر شویم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • هادی پاسخ

    باسلام
    متاسفانه در بهترین و پهن ترین شهرستان جهت دایر کردن منطقه آزاد تجاری چه مانعی وجود دارد که نکردین، منطقه ویژه به درد نمیخوره در حالی که با ترکیه به شهری نیازمندیم که منطقه آزاد داشته باشیم