ایلام و ایوان بالاترین آمار فوت ناشی از کرونا را دارند
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: شهرستانهای ایلام و ایوان در بین شهرستانهای ۱۱ گانه استان به ترتیب دارای بالاترین آمار فوتیهای ناشی از کرونا هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: شهرستان های ایلام و ایوان در بین شهرستان های ۱۱ گانه استان به ترتیب دارای بالاترین آمار فوتی های ناشی از کرونا هستند.
دکتر محمد کریمیان شامگاه یکشنبه در نشست ستاد مبارزه با کرونای استان ایلام با بیان اینکه رفت و آمدها در سطح شهر افزایش یافته و مردم نسبت به قبل موارد بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمی کنند، اظهار داشت: این در حالی است که اکنون که تجمعات بیشتر شده و صنوف بازگشایی شده است مردم باید بیشتر پروتکل ها را رعایت کنند.
وی یادآور شد: اجرای مرحله دوم غربالگری جمعیت استان به ویژه گروه پرخطر و نمونه گیری از بیماران مشکوک خصوصا در شهرستان هلیلان و شناسایی موارد مثبت از دیگر اقداماتی است که در راستای مبارزه با کرونا انجام گررفته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: مراجعه افراد مشکوک در استان به تدریج افزایش یافته است و باید دقت بیشتری برای جلوگیری از شیوع مجدد آن شود و دانشگاه نیز در این زمینه اقدامات لازم را انجام میدهد.
وی به مراجعه اطرافیان بیماران کرونایی برای تست کرونا اشاره کرد و گفت: تعداد افرادی که دارای بیمار کرونایی بوده وضعیت آنها پیگیری شده، ۶ هزار و ۵۴۷ نفر است.
به گفته کریمیان، این موارد افرادی بودند که دارای علائم شدید بوده و در منزل قرنطینه خانگی شدند اما آزمایش آنها مثبت نبوده است که بیشترین آمار نیز در ایلام و ایوان است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در این نشست گفت: برخی از ارگان ها برای تامین اقلام حفاظتی از جمله ماسک و دستکش در مضیقه هستند که امکان ثبت نام از طریق سامانه الکترونیکی برای آنها فراهم شده است و دستگاهها یا سازمان های غیردانشگاهی که متقاضی دریافت اقلام حفاظتی هستند میتوانند در این سامانه ثبت نام کنند.
دکتر مهتاب شاهماری با بیان اینکه ایلام دارای ۱۰ بیمارستان است، یادآور شد: ۹ داروخانه موجود در این بیمارستان به بخش خصوصی واگذار شده و در حال فعالیت هستند از سویی با توجه به کاهش منابع مواد اولیه در سطح جهانی قطعا این داروخانه ها برای تامین دارو و ملزومات در ماههای آینده تحت تاثیر این موضوع قرار می گیرند.
شاهماری تاکید کرد: در این شرایط اکثر پیمانکاران این حوزه از نظر استطاعت مالی تحت تاثیر قرار گرفته اند که برای دپوی مناسب دارو در آینده و حمایت پیمانکاران در ستاد کرونا باید تصمیماتی اخذ شود.
وی با بیان اینکه در خصوص ایمن سازی کارکنان داروخانه ها در استان اقدامات خوبی صورت گرفته، افزود: ایجاد حائل بین کادر داروخانه ها و بیماران، تامین اقلام حفاظت فردی توسط موسسان داروخانه ها و کمک برای تامین از طرف انجمن داروسازان از این اقدامات است.
شاهماری گفت: قبل از شیوع ویروس کرونا ۱۲ داروخانه، داروی بیماران مزمن را در استان تامین می کردند اما هم اکنون تعداد داروخانه هایی که این خدمات را ارائه می کنند به ۲۴ داروخانه رسیده است.