بازدید سایت : ۵۱۸۸۲

رشد ۳۶ درصدی ترانزیت کالا از طریق بندر آستارا خان

در سال ۲۰۲۴ حمل ونقل ایران و روسیه از ترانزیت و تجارت کالا از طریق بندر آستارا خان ۳۶ درصد افزایش یافت که امیدواریم تا پایان سال این افزایش به ۱۰۰ درصد برسد.

رشد ۳۶ درصدی ترانزیت کالا از طریق بندر آستارا خان
تین نیوز |

در سال ۲۰۲۴ حمل ونقل ایران و روسیه از ترانزیت و تجارت کالا از طریق بندر آستارا خان  ۳۶ درصد افزایش یافت که امیدواریم تا پایان سال این افزایش به ۱۰۰ درصد برسد.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، عابدینف معاون اتاق بازرگانی روسیه در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران در خصوص میزان  تجارت کالا از طریق بندر آستارا خان گفت: عمق رود ولگا سه ونیم متر است که مناسب کشتیرانی نیست و مشکل حمل ونقل دریایی از طریق رود ولگا ایجاد شده است.

وی گفت: در سال ۲۰۲۴ حمل ونقل ایران و روسیه از ترانزیت و تجارت کالا از طریق بندر آستارا خان  ۳۶ درصد افزایش یافت که امیدواریم تا پایان سال این افزایش به ۱۰۰ درصد برسد.

او یادآور شد: این یک مسیر استراتژیک بین دو کشور است که از زمان شوری سابق به صورت سه شیفت کار می کرده است و در حال حاضر ۳۶ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه  ایران با کشور روسیه مرز خشکی ندارد گفت: مسیر استراتژیک  ببین این دو کشور دریای خزر است  بنابراین باید از این مرز دریایی  نهایت استفاده را ببریم.

 عبادینف گفت: با توجه به ضرورت تکمیل کریدور شمال_جنوب طبق دستور  رئیس جمهور امیدوار هستیم با پایان رسیدن این مسیر بتوانیم  میزان تجارت و صادرات کالا را ۱۰۰ درصد افزایش دهیم. 

در ادامه نمایندگی بازرگانی فدارسیون روسیه در جمهوری اسلامی ایران  اعلام کرد: بانک VTB نمایندگی در ایران دارد که پرداخت های تجاری بازرگانان دو کشور به صورت روبل و ریال انجام می شود .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.