بازدید سایت : ۴۴۵۱۴
| کد خبر ۲۹۵۳۶۷
کپی شد
در نشست خبری نمایشگاه حمل ونقل و لجستیک مطرح شد:

◄ هزینه‌ های حمل‌ و نقل در ایران بالا است/جنگ بر سر کریدورها در آینده

براساس اعلام مدیرکل دفتر پشتیبانی و آماده سازی تجاری سازمان توسعه تجارت با اشاره به بالا بودن هزینه های حمل و نقل بیان کرد: هزینه حمل بار صادراتی در کشور ۱۵ درصد قیمت نهایی کالاست در حالی که میانگین جهانی ۷ تا ۸ درصد است.

هزینه‌ های حمل‌ و نقل در ایران بالا است/جنگ بر سر کریدورها در آینده
تین نیوز |

براساس اعلام مدیرکل دفتر پشتیبانی و آماده سازی تجاری سازمان توسعه تجارت با اشاره به بالا بودن هزینه های حمل ونقل بیان کرد: هزینه حمل بار صادراتی در کشور ۱۵ درصد قیمت نهایی کالاست در حالی که میانگین جهانی ۷ تا ۸ درصد است.

به گزارش تین نیوز، نشست خبری ششمین نمایشگاه بین المللی حمل ونقل، لجستیک و صنایع وابسته با حضور مسئولان سازمان توسعه تجارت و اصحاب رسانه امروز 26 فروردین ماه 1404 برگزار شد.

هزینه های بالای حمل ونقل در ایران

سیدعلی امامی، مدیرکل دفتر پشتیبانی و آماده سازی تجاری سازمان توسعه تجارت در این نشست خبری  اعلام کرد که ایران با رتبه ۱۲۳ در شاخص جهانی عملکرد لجستیک وضعیت مطلوبی ندارد. وی با اشاره به بالا بودن هزینه های حمل ونقل بیان کرد: هزینه حمل بار صادراتی در کشور ۱۵ درصد قیمت نهایی کالاست در حالی که میانگین جهانی ۷ تا ۸ درصد است. همچنین زمان حمل ونقل به مقاصد خارجی تقریباً دو برابر متوسط جهانی است.

اهمیت نمایشگاه های تخصصی

امامی تأکید کرد برگزاری رویدادهای تخصصی نظیر ششمین نمایشگاه بین المللی حمل ونقل و لجستیک می تواند به بهبود شرایط لجستیکی کشور کمک کند. او افزود که زیرساخت ها و شرایط این حوزه نیازمند تقویت است تا کارایی در صادرات و واردات افزایش یابد.وی با اشاره به عملکرد صادراتی کشور در سال گذشته افزود: در سال گذشته، رکورد جدیدی در حوزه صادرات به ثبت رسید و بالغ بر ۱۶۰ میلیون تن بار جابه جا شد.

دستاوردهای صادراتی و مقایسه بین المللی

او به رکورد جابجایی ۱۶۰ میلیون تن بار در سال گذشته اشاره کرد و از اهمیت بهره گیری از تجربیات بین المللی در برگزاری نمایشگاه های لجستیکی گفت. نمایشگاه های مشابه در کشورهایی مانند ترکیه و روسیه با کیفیت بالا برگزار می شوند و انتظار می رود ایران نیز به این استانداردها نزدیک شود.

مدیرکل دفتر پشتیبانی و آماده سازی تجاری سازمان توسعه تجارت همچنین با اشاره به تجربیات بین المللی در برگزاری نمایشگاه های مشابه، خاطرنشان کرد: نمایشگاه های بین المللی لجستیک در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ترکیه، روسیه، عراق و پاکستان با سطح کیفی بالایی برگزار می شوند.

وی در پایان صحبت های خود گفت: انتظار می رود که نمایشگاه بین المللی حمل ونقل و لجستیک ایران نیز به سطح این رویدادها نزدیک شده و نمایی شایسته از ظرفیت های این حوزه در کشور ارائه دهد.

رکوردشکنی صادرات غیرنفتی

معاون سازمان توسعه تجارت نیز در این نشست از ثبت رکورد ۵۸ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در سال گذشته خبر داد. و اذعان داشت: این موفقیت را نتیجه تلاش مشترک بخش خصوصی و دولتی دانست. محمدصادق قنادزاده به فاصله زیاد با ظرفیت های بالقوه کشور اشاره کرده و بر ضعف های موجود در زیرساخت های لجستیکی، حمل ونقل، مالی و بانکی تأکید کرد.

جنگ آینده کشورها بر سر کریدورهای بین‌ المللی

معاون سازمان توسعه تجارت  با اعلام اینکه امسال برای اولین بار نمایشگاه جامع و متمرکزی در صنعت لجستیک و حمل ونقل خواهیم داشت گفت: این نمایشگاه از ۲۹تیر تا یک مرداد در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

محمدصادق قنادزاده در ادامه گفت: هدف ما پرداختن به مسائل راهبردی حوزه لجستیک از جمله کریدورهاست. جنگ آینده جنگ کریدورهاست. منطق کریدورها بین کشورها جریان دارد و کشورها در تلاشند در راهگذرهای بین المللی نقشی داشته باشند.

وی در پایان اظهارات خود خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری نمایشگاه در وهله اول معرفی آخرین دستاوردها محصولات خدمات حوزه لجستیک به صورت جامع است که حوزه های ریلی، دریایی، هوایی، جاده ای  و شهری حضور خواهند داشت و هدف پرداختن به حوزه های تجارت خارجی در حوزه لجستیک است. دیگر اینکه به دنبال بهم رسانی عرضه و تقاضای داخلی و خارجی هستیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.