بازدید سایت : ۵۳۱۴۷
در راستای آزادسازی ساحل ؛

حکم تخریب تاسیسات یک کشتی‌سازی در هرمزگان

کامبیز عرب با اشاره به قانون مستحدث ساحلی، اظهار کرد:‌ بر اساس این قانون مشخص شده که به چه شکلی می‌شود از حریم دریا استفاده کرد.

تین نیوز |

در تبصر بند 7 قانون مذکور به صراحت ذکر شده دستگاه‌های اجرایی اعم از وزارت راه، کشاورزی، محیط زیست و... می‌توانند حریم دریا را برای فعالیت‌های کشتی‌سازی، شیلات و گردشگری با اخذ مجوزهای لازم در چارچوب قرارداد، اجاره بدهند.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، وی با یادآوری این‌که حدود 20 سال است که در بخش تولید شناور در استان هرمزگان فعالیت داریم، افزود: طی دو دهه اخیر به دلیل این‌که دستورالعمل هیچکدام از دستگاه‌های ذی‌ربط منابع طبیعی، مسکن و شهرسازی و محیط زیست نتوانسته‌اند دستورالعمل مشخص فعالیت در حریم دریا را داشته باشند. در واقع این دستگاه‌ها راهکاری برای انجام این کار ندارند و می‌گویند این قانون کلی است.

وی با اشاره به نگاه ویژه رئیس‌جمهوری برای آزادسازی حریم 60 متری دریا، تصریح کرد:‌ تاکید رئیس‌جمهوری می‌تواند نقطه عطفی باشد تا نگاه ویژه‌ای روی قانون مستحدث ساحلی داشته باشیم. به این ترتیب دستورالعمل مشخصی در خصوص این قانون تدوین و ابلاغ شود.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شناوری‌های دریایی استان هرمزگان با این کار می‌توانیم در چارچوب‌های مشخص با کنترل‌های لازم می‌توان از سواحل کشور استفاده کرد، تصریح کرد: امروز فردی از بخش عمران استانداری هرمزگان با بنده تماس گرفت و گفت برگه‌ای اخطاریه‌ای برای شما ارسال می شود که بر اساس آن باید تاسیسات واقع شده در حریم 60 متر دریا را تخریب کنید. برای وی توضیح دادم که اینجا کارخانه کشتی سازی است و در حریم دریا و طبیعتا بخشی از دریا نیز تاسیسات باید شود.

عرب ادامه داد: یادآوری کرد که ذات وجود شرکت کشتی‌سازی در ساحل دریا و دریاست اما کارمند استانداری گفت این یک دستور عمومی است و به همه داده می‌شود. فردا با گروه تخریب می‌آییم که حکم را اجرا کنیم اگر مدارکی دارید به گروه نشان دهید.

وی بیان کرد: گویا فردا 29  بهمن روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی است، احتمالا با تخریب کارخانه کشتی‌سازی می‌خواهند ببینند کارآفرین‌ها چقدر می‌توانند زیر فشارهای مختلف دوام بیاورند.

مدیرعامل شرکت شناورسازی با اشاره به این‌که حدود 130 نفر اشتغال مستقیم و صدها نفر اشتغال غیرمستقیم به‌واسطه تولید شناور داریم، گفت: با وجود مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا نه تنها هیچ نیروی کاری را کاهش ندادیم، بلککه افزایش دادیم. کشتی‌سازی یک صنعت استراتژیک است و اگر نباشد به خارج محتاج خواهیم شد.

عرب با بیان این‌که کشتی‌سازی ما بین بندر شهید رجایی و باهنر قرار دارد، یادآور شد: در زمان حاضر 10 کشتی با تناژهای 1000 تا 3000 تن در دست ساخت داریم، همچنین یک شناور (همیار 4) را برای سازمان بنادر و دریانوردی بنادر می‌سازیم که تا دو هفته دیگر آب‌اندازی می‌شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.