بازدید سایت : ۴۶۵۶۱

شناسایی بیش از ۶۸ هزار راننده متخلف دیزلی

شناسایی ۶۹ هزار راننده متخلف ناوگان دیزلی در زمینه قاچاق سوخت، راه اندازی سامانه کاشف و تأکید بر سهم بالای ناوگانوحمل و نقل بار و مسافر در قاچاق گازوئیل مهم ترین محورهای کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده های نفتی بود.

شناسایی بیش از ۶۸ هزار راننده متخلف دیزلی
تین نیوز |

شناسایی ۶۹ هزار راننده متخلف ناوگان دیزلی در زمینه قاچاق سوخت، راه اندازی سامانه کاشف و تأکید بر سهم بالای ناوگانوحمل و نقل بار و مسافر در قاچاق گازوئیل مهم ترین محورهای کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده های نفتی بود.

مطلب پربازدید امروز را بخوانید:

◄ طنز| فرزانه صادق : نمی توانم بلیت هواپیما را ارزان کنم اما این چه ربطی دارد به قاطعیتم؟!

به گزارش تین نیوز از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، هشتاد و هشتمین نشست کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده های نفتی با هدف بررسی آخرین وضعیت قاچاق سوخت برگزار شد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در این نشست گفت: بخش عمده قاچاق فرآورده های نفتی در بخش حمل ونقل رخ می دهد.

محمدصادق عظیمی فر افزود: کمیته ای به منظور صحت سنجی و تعیین نحوه برخورد با مصادیق تخلف های شناسایی شده در حوزه سوخت ناوگان حمل ونقل، تشکیل شده است و موارد تخلف با جدیت و در اسرع وقت بررسی و برای برخورد لازم به دستگاه قضا و سازمان تعزیرات منعکس می شود.

برخورد با مراکزی که بارنامه صوری صادر می کنند

وی افزود: مراکزی که باربرگ های صوری صادر می کنند و خودروهایی که این تخلفات در آنها رخ داده، باید به سازمان تعزیرات معرفی شوند تا از طریق این دستگاه برخوردهای لازم انجام شود.

عظیمی فر گفت: کمیته باید بر اساس گزارش هایی که از سوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی دریافت می کند، در دو هفته موارد تخلف را بررسی، تعیین تکلیف و صحت سنجی کند و به دستگاه قضا ارجاع دهد.

معاون وزیر نفت با قدردانی از تلاش های کارکنان اداره پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ادامه داد: با تلاش این بخش و همکاری دیگر نهادهای ذی ربط، اکنون خروجی داده محور و دقیقی از قاچاق سوخت در دسترس داریم.

وی افزود: اگر این همراهی ها نبود، با مقاومتی که در دستگاه های مصرف کننده وجود داشت، امکان دسترسی به این داده ها و تحلیل ها فراهم نمی شد.

عظیمی فر با تأکید بر لزوم تسری این داده ها به دیگر بخش ها و دستگاه های مصرف کننده سوخت اعم از صنعت و معدن، کشاورزی، ناوگان حمل ونقل افزود: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران ملزم است به منظور توسعه دستیابی به اطلاعات، امکانات و تجهیزات لازم را فراهم کند تا بر اساس این اطلاعات، مقدار مصرف مبتنی بر انحراف های شناسایی و احصا شود.

وی رویکرد دولت به ویژه شخص رئیس جمهوری، همچنین وزارت نفت در زمینه قاچاق فرآورده های نفتی را مبتنی بر اصل پیشگیرانه دانست.

وی خاطرنشان کرد: با وجود اطلاعات دریافتی قابل اتکا می توان موضوع مقابله و پیشگیری از قاچاق سوخت را به طور جدی دنبال کرد.

معاون وزیر نفت افزود: برآورد ما این است که بخش عمده قاچاق فرآورده های نفتی در بخش حمل ونقل رخ می دهد، بنابراین گزارش های ارائه شده به کمیته از سوی نمایندگان دستگاه های مربوطه هر دو هفته یکبار بررسی می شود.

افزایش ۴۰ درصدی تحویل سوخت نیروگاهی

معاون وزیر نفت با اشاره به تلاش های شبانه روزی کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی به منظور تأمین سوخت مورد نیاز نیروگاه ها گفت: همکاران من بیشترین فشار کاری در بخش انتقال و توزیع فرآورده های نفتی متحمل شدند.

عظیمی فر ادامه داد: طبق برآوردهای موجود امسال ۴۰ درصد سوخت بیشتر نسبت به سال های گذشته به نیروگاه ها تحویل داده شده که این رقم در طول سال های فعالیت شرکت پخش فرآورده های نفتی بی سابقه بوده است.

رئیس کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده های نفتی افزود: همه تلاش بر این است که خروجی این قبیل نشست ها با هم افزایی عزیزان به کاهش قاچاق کمک کند.

۵۰ درد مصرف نفت گاز کشور در بخش حمل ونقل دیزلی است

کرامت ویس کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران نیز در حاشیه این نشست با اشاره به اینکه حدود ۵۰ درصد مصرف نفت گاز کشور مربوط به بخش حمل ونقل دیزلی است، ادامه داد: روزانه ۶۰ میلیون لیتر نفت گاز به ناوگان حمل ونقل دیزلی از طریق سهمیه موجود در کارت هوشمند سوخت تحویل داده شده است.

وی افزود: مطابق با مواد ۵ و ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و آیین نامه اجرایی هیات وزیران در سال ۹۳، همه سازمان های متولی مکلف اند عملکرد واقعی دستگاه را به شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی اعلام کنند تا این شرکت نیز بر اساس عملکرد سهمیه سوخت مورد نیاز را تخصیص دهد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با بیان اینکه قاچاق عرضه خارج از شبکه جایی اتفاق می افتد که سهمیه بیش از کارکرد واقعی باشد، گفت: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی باوجود وظیفه سازمانی، عملکرد ناوگان را احصا کرده است.

سهمیه گازوئیل دریافتی ناوگان حمل ونقل دیزلی مطابقدعملکرد واقعی نبوده است

وی افزود: با توجه به بررسی های انجام شده دریافتیم سهمیه سوخت دریافتی مطابق با عملکرد واقعی ناوگان نبوده است.

ویس کرمی توضیح داد: شهری با جمعیت حدود ۲ تا ۳ هزار نفری را در نظر بگیرید که ۷ تا ۱۰ هزار پروانه فعالیت برای ناوگان حمل ونقل دیزلی، باری و مسافری درون و حومه شهری صادر شده است که با فعالیت واقعی تطابق ندارد.

وی گفت: واقعیت تأسف بار این است که جایی که عملکرد واقعی احصا نمی شود، سازمان متولی نظارت نمی کند، سامانه و تکالیف را اجرا نمی کند اما شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ملزم است سوخت مورد نیازشان را تخصیص دهد.

وی افزود: البته این مسئله تنها مختص به بخش حمل ونقل نیست و دیگر بخش ها از جمله صنعت و معدن، کشاورزی و نیروگاه ها نیز نسبت به ارائه عملکرد واقعی مکلف هستند.

ویس کرمی افزود: اگر بیشتر صحبت مان در زمینه ناوگان حمل ونقلی است به این دلیل است که ۵۰ درصد نفت گاز کشور تنها در این بخش مصرف می شود، طبیعتاً عرضه سوخت خارج از شبکه نیز در این بخش بالاست.

راه اندازی سامانه کاشف برای شناسایی متخلفان

عیدمحمد توماج ن‍ژاد، رئیس اداره پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران نیز از راه اندازی سامانه کاشف در دو ماه گذشته خبر داد و گفت: این سامانه با استفاده از بانک های مختلف اطلاعاتی، تراکنش های سوخت و دوربین های جاده ای را مورد تطابق قرار می دهد.

شناسایی بیش از ۶۸ هزار راننده متخلف دیزلی

وی افزود: در ۹ ماهه امسال حدود ۹۸۱ هزار خودرو در ناوگان سنگین، کامیون و مسافری فعال بررسی و از این تعداد ۶۹ هزار و ۲۲۵ ناوگان متخلف شناسایی شده که مطابق با این بررسی ها، بالغ بر ۳۶۰ میلیون لیتر سوخت در مجموع قاچاق شده که معادل قاچاق روزانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر فرآورده نفت گاز است.

رئیس اداره پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با بیان اینکه آمار خودروهای متخلف به مراجع قضایی گزارش شده تا پیگیری های لازم انجام شود، گفت: واقعیت این است که پایش اطلاعات به این اندازه و اهمیت تاکنون اتفاق نیفتاده است و در تلاش هستیم تمامی موارد انحراف ازجمله اسناد حمل صوری، باربرگ ها و همه کارکردهای غیرواقعی را شناسایی کنیم.

توماج ن‍ژاد با تأکید بر اینکه این مسئله تنها محدود به بخش حمل ونقل نخواهد بود، گفت برنامه بر این است که بخش های دیگر ازجمله صنعت ومعدن، کشاورزی، نیروگاه ها و تمام بخش هایی که شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی سوخت مورد نیازشان را تأمین می کند، بررسی شوند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • سنتوری پاسخ

    با سلام.نحوه برخورد با کسانیکه اقدام به قاچاق سوخت و اتباع غیرایرانی میکنند مناسب نیست و راهی شده برای سواستفاده بعضی از مامورین انتظامی وجریمه های اندک و ناکارآمد به نفع دولت

  • جواد پاسخ

    آقای وزیر همه چیز رو گفتی ولی اینو نگفتی که مثلاً یک خاور 6تن رفت وبر گشت مشهد به تهران 350لیتر گازوییل مصرف داره پدر ماه هشت سرویس که این مسیر رو خواسته باشه بره 2800گازوییل مصرفش هست چرا 1800تا شارژ میشه ما که داریم کار میکنیم لااقل حق ما رو

  • محمد پاسخ

    زندانشون کنید به خاطر همینا به ما گازوییل نمیدن

  • شهروزفاتح پاسخ

    ای وای الان از خواب بیدارشدیید طرف پول میدهد گازوییل براش شارژ میشه بدون اینکه بار جابجا کنه ولی من بدبخت گازوییل ندارم بارحمل کنم!؟

  • ناشناس پاسخ

    سلام تناسب در سهمیه سوخت سوخت وجود ندارد مثلا سهمیه سوخت کشنده تک و جفت هردو یکی است در صورتی مصرف سوخت آنها با توجه به ساختار پانزده درصد با شابه بودن یک برند مثلا اف هاش جفت و تک یا اویکو جفت و تک یا بنز و یا بعضی مواقع دو کامیون یک نوع هم سرویس بار یک تناژ مسیر یکجا ولی شارژ سوخت کلی با هم اختلاف دارند

  • مهدی پاسخ

    همه ی اون رانندهایی که عرض میکنید متخلف نیستند بارنامه به نامشان بدون اطلاع خودشان صادر شده و راننده بیخبر از بارنامه میباشد

  • ناشناس پاسخ

    دزدی ازخودشرکت نفت هست دست کثیفتونوبه جون مارانندهاپاک نکید

  • شهریار پاسخ

    اولا آقای وزیر اب باید از سرچشمه بست نه سر شلنگ خونه مردم شماها تو مجلس و دولت دزدی نکنید تا این مریضی واگیردار به همه منتقل نکنید سوخت حمل نقل بین خود کامیونها تبادل میشه اگر کسی اضاف داره تو جاده باهم تبادل میکنن دوم چرا سهمیه تراکتورها ی بخش کشاورزی کم کردن مسولان خود شرکت نفت تو بخش توزیع. خودسون سوخت ها رو میفروشن با حواله دولتی و اسناد خود شرکت نفت و کامیون‌های حمل سوخت مسیر مخفی دارن برای پر کردن باک خود و مخزن مخفی . مهمترین بخش کامیون قاچاق خود کامیونها ی سوختی هستند و مراکز پخش تعاونی و پمپ ها . کرم از خود درخته

  • نسل سوخته پاسخ

    خودتون میگید روزانه یک میلیون و300هزارلیتر دربخش حمل و نقل قاچاق میشه
    خب پس اون 20میلیون لیتر سوختی که پزشکیان گفت روزانه گم میشه کجاست؟؟؟؟؟
    تقصیرا مینداریدگردن حمل و نقل که یک عده زحمتکش هستند که کسی طرف اون 20میلیون لیتر نره

  • ناشناس پاسخ

    باسلام. آقا اینها همه که میگن ۶۷هزارراننده متخلف شناسایی کرده وروزی۱میلیون وسیصد وخورده ای قاچاق میشه. چرا اقدام نمیکنن.برااینکه درآمد میلیونی مأموران قطع میشه.

  • ناشناس پاسخ

    والا شما مسئولین دیواری کوتاه تر از دیوار راننده گیر تون نمیاد ،تا تقی به توقی میخوره راننده.... برید جلوی کشتی های قاچاق و لوله کشی های قاچاق رو بگیرید ،نه یکی که با سهمیه سوخت داره نون میبره سر سفرش ،تا از دیوار من وشما بالا نره ،شتر با بارش داره میره شما چرا خودتون رو زدیت ،به اون راه ،یا جرأت شو ندارید جلوشو بگیرید یا خودتونم شریک دزد رفیق قافله اید،،،یا حق

  • راننده پاسخ

    پس تکلیف آنهایی که ماشین صفرخریدن وکارت سوخت هم دریافت کردن چیست..ولی سهمیه ای ندارن.کارشناس شرکت نفت ۰۹۶۲۷ میگه بروید آزاد تهیه کنید کارکنید بارنامه یرید تابعد شارژشود..خداوکیلی این چه قانونیه ،ماشین با آب کارکنه؟

  • ناشناس پاسخ

    سلام من یه کامیون دارم ماهیانه با 641لیتر باید چکار کنم به 15نمیرسذ تمام باربری میزنم نمیارد باید چکار کنیم دستگاه سیپاد هم که نمی‌دن یک سال من ثبت نام کردم میگن سایت بستاست تکلیف چه میشه شمایی که این همه راننده را شناسایی کردی مشکلات ماراهم حل کنید