◄ تهیه نقشه راه جاده ای با استفاده از اطلاعات سامانه ای/اصلاح ۲۸۴ نقطه پرحادثه در ۱۰۰ روز نخست کاری دولت چهاردهم
با گردآوری از اطلاعات موجود در حوزه حوادث ناشی از تغییرات جوی، می توان نقشه راه خوبی برای کاربران جاده ای در ایام زمستان تدوین کرد.
سرپرست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به دسترسی مرکز مدیریت راه های کشور به انبوه اطلاعات سامانه ای گفت: با گردآوری از اطلاعات موجود در حوزه حوادث ناشی از تغییرات جوی، می توان نقشه راه خوبی برای کاربران جاده ای در ایام زمستان تدوین کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، رضا اکبری سرپرست این سازمان در نشست تخصصی رؤسای مراکز مدیریت راه های کشور، سطح ارتباطات مرکز مدیریت راه های کشور با مردم را نشان دهنده اهمیت وظایف و مأموریت های این مرکز برشمرد و گفت: با وجود دسترسی به انبوه اطلاعات سامانه ای، وظیفه خطیر مرکز مدیریت راه های کشور در شرایط کنونی، تولید ایده های جدید با بهره گیری از داده های موجود است.
اکبری عنوان کرد: طی سال های گذشته اقدامات خوبی در زمینه اتصال سامانه های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای انجام شده که باید از نتایج آن ها در مدیریت بهینه خدمات بهره برد.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از داده های آماری سامانه ها و اطلاعات مرکز مدیریت راه های کشور در ایام سفرهای نوروزی، اربعین حسینی و سفرهای زمستانی، از اهمیت نقش اطلاعات این مرکز در تصمیم گیری های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در مقاطع مهم حکایت دارد.
اکبری با تأکید بر این که در شرایط کنونی وظیفه خطیر مرکز مدیریت راه های کشور تولید ایده های جدید با استفاده از اطلاعات سامانه های فعال در سطح محورهای مواصلاتی است، افزود: تجمیع داده های منفصل در حوزه های مختلف می تواند زمینه ساز اجرای ایده های مطلوب باشد.
وی تصریح کرد: بر این اساس با گردآوری، دسته بندی و تهیه گزارشی از اطلاعات موجود در حوزه حوادث ناشی از تغییرات جوی، می توان نقشه راه خوبی را به منظور ارتقاء کیفیت خدمات دهی به کاربران جاده ای در ایام زمستان تدوین کرد.
اصلاح ۲۸۴ نقطه پرحادثه در ۱۰۰ روز نخست کاری دولت چهاردهم
سرپرست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: در بازه زمانی ۱۰۰ روز نخست کاری دولت چهاردهم، ۲۸۴ نقطه پرحادثه در سطح محورهای مواصلاتی کشور اصلاح و رفع شده است.
اکبری در تشریح اقدامات صورت گرفته در ۱۰۰ روز نخست کاری فعالیت دولت چهاردهم، اظهار کرد: حذف ۲۸۴ نقطه پرحادثه ، روکش آسفالت تقویتی، حفاظتی، لکه گیری و درزگیری ۶۱۱۵ کیلومتر از راه های اصلی و شریانی کشور از جمله مهمترین اقدامات صورت گرفته در حوزه راهداری است.
وی با اشاره به نوسازی ۱۶۳ دستگاه ماشین آلات و بازسازی و اورهال ۱۸۹ دستگاه از ماشین آلات راهداری، بیان کرد: اجرای روکش آسفالت تقویتی و حفاظتی و عملیات های جاری ۱۷۵۰ کیلومتر از راه های فرعی و ۱۶۲۸ کیلومتر از راه های روستایی و ساخت، بهسازی و آسفالت ۹۰۴ کیلومتر از راه های روستایی و فرعی از مهم ترین محور پروژه های انجام شده در این بخش است.
به گفته سرپرست این سازمان، با ابلاغ مرحله دوم سهمیه قیر ساخت راه های روستایی، روند اجرای رویه راه های روستایی به ویژه در استان های گرمسیری با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.
اکبری در بخش دیگری از سخنان خود از جابه جایی و ترانزیت ۴.۷ میلیون تُن کالا از طریق ۲۶ پایانه مرزی کشور در این بازه زمانی خبر و ادامه داد: همچنین با صدور بارنامه، جابه جایی قریب به ۱۶۸ میلیون تُن کالا در سطح جاده های کشور توسط ۵۴۷۷ شرکت حمل و نقل، ۴۵۱ هزار و ۱۰۰ ناوگان باری فعال و ۵۵۴ هزار و ۱۰۰ راننده فعال در این بخش انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: جابه جایی ۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر در قالب ۳ میلیون و ۹۹۵ هزار سفر بخش دیگری از عملکرد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در بازه زمانی ۱۰۰ روز نخست عملکرد کاری دولت چهاردهم است.
سرپرست این سازمان تصریح کرد: در حوزه توسعه زیرساخت و سامانه های حمل و نقل هوشمند جاده ای، با فعالیت بیش از ۶۵۰۰ سامانه، اقداماتی در زمینه پشتیبانی و نگهداری سامانه های حمل و نقل هوشمند (ثبت تخلفات عبور و مرور، توزین در حال حرکت، دوربین های نظارت تصویری و دستگاه های ترددشماری) صورت گرفته و همچنین ۸۶ سامانه در این بخش به سامانه های فعال افزوده شده است.
اکبری با اشاره به این که این سازمان در حال توسعه مستمر سامانه های حمل و نقل هوشمند جاده ای در راستای مدیریت بهینه سفرها است، عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۵۰۰ سامانه نیز در حال اجراست که پس از اتمام فرایند اجرا، نصب و راه اندازی، به سامانه های فعال حمل و نقل هوشمند جاده ای افزوده خواهد شد.