نشست تخصصی سازمان راهداری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص فرصت های توسعه هوش مصنوعی
دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان یکی از مراکز دانشگاهی توانمند در کشور می تواند در این زمینه فعالیت و همکاری مشترک خوبی را با سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای اجرایی کند .

دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان یکی از مراکز دانشگاهی توانمند در کشور می تواند در این زمینه فعالیت و همکاری مشترک خوبی را با سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای اجرایی کند .
به گزارش تین نیوز به نقل از پرتال حمل و نقل ، معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای گفت : با توجه به ظرفیت های مشترک ، تعامل نزدیک این سازمان و دانشگاه صنعتی امیرکبیر منجر به تقویت تصمیم گیری هوشمند با ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه های مختلف ماموریت های راهداری و حمل و نقل خواهد شد .
رضا اکبری در نشست مشترک سازمان راهداری با دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور ریاست سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای و ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، اعضای هیأت علمی دانشکده کامپیوتر و اعضای هیات علمی پژوهشگاه هوش مصنوعی و معاونین راهداری و توسعه فناوری و هوشمندسازی اظهار کرد : با توجه به گستردگی داده ها و همچنین اطلاعات ارزشمند موجود در بخش های مختلف این سازمان ، تدوین نقشه راه توسعه هوش مصنوعی ، پیاده سازی یکپارچه و هدفمند سکوی هوش مصنوعی و پیاده سازی دستیار ویژه هوش مصنوعی در فعالیت های تخصصی سازمان با توجه به تحولات علمی و تکنولوژی دنیا ، امری ضروری و اجتناب ناپذیر است و امروز بعنوان سرمایه گذاری موثر برای افزایش بهروری از طریق تحول دیجیتال و هوش مصنوعی بشمار می رود .
وی بیان کرد : از این رو با وجود سامانه های فعال ، انبوه داده های تولید شده و فعالیت مختلف حوزه هایی همچون حمل ونقل، راهداری، برنامه ریزی و منابع انسانی ظرفیت های بالایی در هوشمندسازی این بخش ها وجود دارد .
معاون وزیر و رئیس سازمان عنوان کرد : در بخش زیرساخت و نگهداری شبکه در سال های اخیر اقدامات خوبی صورت گرفته و بانک اطلاعات با ارزشی بعنوان سرمایه کشور ثبت و ذخیره شده و الگوهای خوبی وجود دارد و توسعه هوش مصنوعی در تصمیم گیری هوشمند این حوزه کاربردی و اثرگذار است . اولویت بندی و اجرای مرحله ای توسعه هوش مصنوعی در فعالیت های تخصصی و سامانه های عملیاتی در دستور کار قرار گرفته است .
وی افزود : همکاری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در طراحی ساختار و الگوی هوشمند در چند حوزه بسیار مهم و کاربردی ، می تواند منجر به افزایش محسوس بهره وری شود .
وی با اشاره به این که سامانه های سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای نیازمند تقویت و سیر تکاملی هوشمندی هستند ، تصریح کرد : با استفاده از اطلاعات سامانه های موجود، پیاده سازی افزونه های جدید موجب تقویت خروجی ها و حرکت در مسیر تحول فناوری و ایجاد فرصت های توسعه ای خواهد شد .
معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری ادامه داد : دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان یکی از مراکز دانشگاهی توانمند در کشور می تواند در این زمینه فعالیت و همکاری مشترک خوبی را با سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای اجرایی کند .
رهایی ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، از پروژه های موفق مشترک و همکاری های چند ساله اخیر گزارشی را ارایه و ظرفیت جدید دانشگاه و پتانسیل های همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه در حوزه های مختلف ارایه کرد ، همچنین گزارشی از دستاوردها و ظرفیت های تیم تخصصی هوش مصنوعی امیر کبیر و آخرین وضعیت پروژه مشترک دستیار هوش مصنوعی وزارت راه و شهرسازی و معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری ارایه شد .
تهیه تفاهم نامه مشترک همکاری های علمی و توسعه فناوری ، تشکیل کارگروه تدوین نقشه راه و معماری توسعه هوش مصنوعی سازمان و همچنین تهیه دستیار هوش مصنوعی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از موضوعات مورد توافق طرفین در این نشست بود .