تقویت پایانههای مرزی در اولویت سازمان راهداری و حمل و نقل قرار دارد
قائم مقام ریاست سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور گفت: توسعه پایانههای مرزی و تقویت زیر ساختهای آنها به منظور افزایش مبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه جمهوری اسلامی ایران در اولویت این سازمان قرار دارد.
قائم مقام ریاست سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور گفت: توسعه پایانههای مرزی و تقویت زیر ساختهای آنها به منظور افزایش مبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه جمهوری اسلامی ایران در اولویت این سازمان قرار دارد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا فرامز مداح در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان؛ ترانزیت و تجارت را یکی از مزیتهای اصلی این استان عنوان کرد و افزود: با مساعدت وزارت راه و شهرسازی و اقدامات ارزشمند سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با فعال شدن سه پایانه مرزی در مرز مشترک ایران و پاکستان زمینه افزایش صادرات مرزی و توسعه محور جنوب شرق فراهم شد.
وی با تقدیر از ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان در تعمیر و بازسازی ماشین آلات راهداری گفت: ضریب فرسودگی ماشین آلات راهداری به دلیل ماموریتهای متعدد و همچنین عمر بالای این دسته از ناوگان از اصلی ترین معضلات در ارائه خدمات راهداری محسوب میشود که اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای این استان با اقدامات ارزشمند در حوزه تعمیر و بازسازی ماشین آلات در کشور از سوی وزیر راه و شهرسازی به عنوان اداره کل نمونه معرفی شده است.
قائم مقام ریاست سازمان بر بهبود وضعیت راه های سیستان و بلوچستان و ساخت راهدارخانه مرکزی در استان سیستان و بلوچستان با مساعدت استانداری تاکید کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان با برنامه ریزی مناسب در حوزه اعتبارات و نیروی انسانی اقدامات ارزشمندی را در بخشهای تعمیر ماشین آلات راهداری و انجام عملیات گسترده در حوزه راهها با راهاندازی تیمهای راهداری انجام داده که قابل تقدیر است.
احمدعلی موهبتی یکی از عوامل مهم توسعه اقتصادی هر منطقه را ایجاد و نگهداری شبکه راهها عنوان کرد و افزود: سیستان و بلوچستان دارای عقب ماندگی تاریخی در حوزه راه بوده و ضروری است با توجه به روند توسعه همه جانبه و روز افزون استان زیر ساختهای راه و حمل و نقل آن نیز ارتقا یابد.
وی بر راه اندازی مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی در طول راههای سیستان و بلوچستان تاکید کرد و گفت: به منظور افزایش استقبال سرمایه گذاران برای احداث مجتمع های خدماتی رفاهی در این استان با توجه به طولانی بودن مناطق جمعیتی و کویری بودن مشوق های ویژه نظیر راه اندازی پمپ بنزین در مجتمع های خدمات رفاهی در نظر گرفته شود.
استاندار سیستان و بلوچستان همچنین افتتاح ۲ پایانه مرزی ریمدان و پیشین در جنوب این استان را گام ارزنده دولت در توسعه مراودات اقتصادی و اجتماعی با کشور دوست و همسایه پاکستان عنوان کرد و افزود: از آنجایی که مبادلات تجاری مرزی اعم از ورود و خروج مسافر و ترانزیت انواع کالا یکی از شاخصهای اصلی در برقراری ارتباط بین کشورهای منطقه و نیز امرار معاش مردم محسوب میشود می توان از ظرفیت حدود یکهزار کیلومتر مرز مشترک بین ایران و پاکستان با راه اندازی مرزهای رسمی دیگر ، بیشترین بهره را برای تامین منافع ملی دو کشور برد.