بازدید سایت : ۵۳۱۲۲

◄ آخرین وضعیت ورود و خروج کامیون‌ها به بنادر

مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: از‌ ابتدای سال تا روز ۲۷ تیر۴ میلیون و ۳۷۱ هزار تن کالای اساسی از طریق ۱۸۴ هزار سفر ناوگان کامیونی از بندر امام خمینی(ره) خارج شد.

آخرین وضعیت ورود و خروج کامیون‌ها به بنادر
تین نیوز |

مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: از‌ ابتدای سال تا روز ۲۷ تیر۴ میلیون و ۳۷۱ هزار تن کالای اساسی از طریق ۱۸۴ هزار سفر ناوگان کامیونی از بندر امام خمینی(ره) خارج شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، ‌محمدحسین دغاغله درباره آخرین وضعیت ورود و خروج کامیون‌ها به بنادر برای تخلیه کالای اساسی اظهار داشت: از ابتدای سال 1400 تا پایان روز 27 تیر امسال، از 8 بندر تجاری کشور میزان 7 میلیون تن کالای اساسی از طریق ناوگان کامیونی به سرزمین اصلی‌ (داخل کشور) جابه‌جا شد‌.

4.37 میلیون تن کالای اساسی از طریق 184هزار سفر ناوگان کامیونی از بندر امام تخلیه شد ‌

وی ادامه داد: بیشترین میزان کالای اساسی حمل شده توسط ناوگان کامیونی از‌ ابتدای سال تا روز 27 تیر، مربوط به بندر امام خمینی(ره) با رقم 4 میلیون و 371 هزار تن است‌؛ این میزان کالای اساسی بندر امام خمینی(ره) با 184 هزار سفر به داخل کشور آورده شده است.

تخلیه 860 هزار تن کالای اساسی از بندر شهید رجایی با ناوگان کامیونی ‌

مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اضافه کرد: پس از بندر امام خمینی(ره) در بندر شهید رجایی میزان کالای اساسی که از ابتدای سال تا 27 تیر از طریق ناوگان کامیونی وارد کشور شده است، ‌860 هزار تن کالای اساسی است.

  تشکیل ستاد ویژه حمل کالای اساسی از بنادر از 29 روز پیش

دغاغله با بیان اینکه با تدابیری که اتخاذ شد تلاش کردیم ورود کالا از بنادر به کشور تسهیل شود، گفت: یکی از تسهیلات در این باره تشکیل ستاد ویژه حمل کالای اساسی بود که حدود 29 روز پیش در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و ادارات کل استانی تشکیل و موضوع پیگیری شد تا این ستاد ویژه حمل کالای اساسی به تسریع تخلیه بنادر کمک کند.

وی افزود: ‌در پایانه بندر امام خمینی(ره) نیز ستاد ویژه حمل کالای اساسی تشکیل دادیم و مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و معاونان به ترتیب در بندر امام خمینی(ره) حضور مستمر دارند.

برگزاری جلسات میدانی با دستگاه‌‌های متولی در بنادر و اجرای تصمیمات در همان روز

مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار کرد: از سوی دیگر با صاحبان کالا و دستگاه‌های اجرایی متولی در مبادی ورودی کشور شامل صاحبان کالای دولتی، سازمان بنادر و دریانوردی، گمرک جمهوری اسلامی ایران و دیگر دستگاه‌های متولی جلسات میدانی برگزار شد تا مشکلات اجرایی در فرایند حمل کالا بررسی و رفع شود، تصمیمات این جلسات همان روز اتخاذ و به سرعت عملیاتی می‌شد که در تسریع تخلیه کالای اساسی مؤثر بود.

امکان صدو‌ر بارنامه سیستمی از مبدأ بندر امام خمینی (ره) برای کامیون‌‌های هر استان

دغاغله افزود: موضوع دیگری که دنبال کردیم این بود که امکان صدور بارنامه را برای شرکت‌های استان‌های دیگر جهت حمل کالای اساسی به استان خودشان فراهم کردیم، این کار برای اولین بار در حوزه حمل و نقل انجام شد و در حال حاضر هر استانی می‌تواند 3 تا 4 شرکت را معرفی کند تا از مبدأ بندر امام خمینی (ره) بتوانند بارنامه سیستمی صادر و ماشین ارسال کنند و کالای اساسی را حمل کنند و بارنامه را هم خود صادر می‌کنند.

‌ناوگان راهداری در بارگیری کالای اساسی بندر امام  به کمک ناوگان کامیونی آمد

وی ادامه داد: تصمیم دیگری که برای تسهیل و تسریع تخلیه کالای اساسی اتخاذ و اجرا شد، به کارگیری ناوگان ملکی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بود که اجرا شد تا حمل کالای اساسی از بنادر سرعت بگیرد و تا امروز این کار ادامه دارد و بارهای دولتی را در بخش کالای اساسی حمل می‌کنند.

روغن موتور با نرخ مصوب در بندر امام/2 شرط ارائه لاستیک کامیون ارزان به کامیون‌داران

مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بیان کرد: در راستای جذب کامیون‌داران به بندر اما‌م خمینی (ره) دو مشوق ارائه دادیم تا کامیون‌داران برای حمل کالا از بندر امام(ره) ترغیب شوند؛ اول آنکه روغن موتور با نرخ مصوب در پایانه‌ها انجام می‌شود و این کار در پایانه بندر امام(ره) ادامه دارد و هر راننده‌ای که برای حمل کالای اساسی مراجعه می‌کند، می‌تواند روغن موتور را به قیمت کارخانه همان جا خریداری کند.

دغاغله افزود: دومین مشوق ما این بود که لاستیک با ارز 4200 تومانی باقیمانده در سامانه، به کامیون‌دارانی که به بندر امام خمینی(ره)‌ می‌آیند ارائه می‌شود، این لاستیک فقط به بندر امام خمینی(ره) تخصیص یافت و مقرر شد کامیون‌دارانی که از 20 تیر امسال تا 31 مرداد به بندر امام خمینی(ره) می‌آیند، هر راننده‌ای که 5 بارنامه و 4 هزار کیلومتر پیمایش حمل کالای اساسی دولتی از بندر امام خمینی(ره) داشته باشد، یک جفت لاستیک به نرخ دولتی به وی تعلق می‌گیرد.

اسقبال کامیون‌های درون‌شهری برای حمل کالای اساسی از‌ بنادر

وی در خصوص ورود کامیون‌های درون شهری و کامیون‌های مخصوص حمل کلینکر و سیمان به جابه‌جایی کالای اساسی از بندر امام(ره) توضیح داد: ناوگانی که دارای کارت هوشمند از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای باشند، به عنوان ناوگان حمل و نقل برون شهری اجازه فعالیت دارد؛ ‌این کامیون‌ها می‌توانند بابت حمل کالای اساسی به بندر مراجعه کنند و این لازمه کار است که کارت هوشمند داشته باشد تا بارنامه برای آنها صادر شود.

مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: تعداد زیادی ناوگان کامیونی داریم که فعالیت مشترک درون شهری و برون شهری دارند و کارت هوشمند دارند بنابراین به صورت همزمان بار درون شهری و برون شهری جابه‌جا می‌کنند که ‌فراخوان داده شد به بنادر بیایند، در این راستا این ناوگان‌در این عرصه وارد شده‌اند و ‌استقبال مناسبی انجام شده است.

 ورود 2462 دستگاه کامیون به بندر در یک روز‌

دغاغله تصریح کرد: با اجرای همه این فعالیت‌هایی که در دستور کار قرار گرفت،‌خروج کالا از بنادر سرعت یافت، ‌در تیر امسال ورودی پایانه از 2500 دستگاه کامیون به 3000 دستگاه کامیون در روز افزایش یافته است، میانگین ورود کامیون‌های فله‌بر که مختص حمل کالای اساسی است، در روزهای اخیر به 2500 دستگاه در روز رسیده است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر از ابتدای تیر 1400 آمار ورودی کامیون به بندر امام خمینی(ره) به صورت میانگین بیش از 2000 دستگاه‌ بارگیری حمل کالای اساسی است و حتی ورود 2462 دستگاه کامیون هم در روز یکشنبه 27 تیر داشتیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.