تحقق افقهای زیست محیطی در سایه اجرای پروژه احداثبزرگراه شوشتری
تین نیوز | معاون شهردار تهران گفت :بزرگراه ۱۶ کیلومتری شهید شوشتری قادر خواهد بود از طریق کاهش زمان سفر، صرفه جویی در مصرف سوخت و کاهش آلایندهها به تحقق چشم اندازهای زیست محیطی شهر تهران کمک کند.
علیرضا جاوید معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ضمن اعلام مطلب فوق افزود: پروژه احداث بزرگراه شهید شوشتری علاوه بر آنکه تکمیل کننده کمربندی شرق پایتخت بوده و تاثیر قابل ملاحظهای در تعدیل بار ترافیک بزرگراههای بسیج و شهید یاسینی خواهد داشت، دارای عملکردی زیست محیطی است و میتواند با لحاظ چنین تدابیر و ملاحظاتی به تحقق برخی از افقهای زیست محیطی شهر تهران کمک کند.
جاوید که در جلسه مشترک مدیران و کارشناسان حوزه معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران و اداره کل محیط زیست استان تهران به منظور پیشبرد پروژه احداث بزرگراه شهید شوشتری سخن میگفت، ایجاد کمربندی شرق تهران و حذف بار ترافیک ترانزیتی از معابر بزرگراهی شرق و جنوب شرق پایتخت را از مهمترین اولویتهای مدیریت شهری دانست و افزود: تکمیل رینگ خارجی بزرگراهی در محدوده شرق پایتخت یک نیاز عمرانی ضروری است که امکان احداث آن در سالهای گذشته فراهم نبوده است.
در ادامه این جلسه دکتر محمدهادی حیدرزاده مدیرکل محیط زیست استان تهران از تشکیل کمیته استانی ارزیابی پروژه احداث بزرگراه شهید شوشتری در اداره کل محیط زیست استان تهران خبر داد و گفت: این کمیته تلاش خواهد کرد با مدنظر قرار دادن الزامات و قوانین زیست محیطی در اجرای بهتر پروژه موثر باشد. وی همچنین بر اهمیت تدوین پیوستهای زیست محیطی و اجتماعی پروژه احداث بزرگراه شهید شوشتری تاکید کرد.
در پایان این جلسه که هادی ذاکری شهردار منطقه ۱۳ نیز در آن حضور داشت، ضمن بازدید میدانی کل محور پروژه و پایش روند پیشرفت عملیات اجرایی، از زحمات دست اندرکاران و عومل اجرایی پروژه و شهرداری منطقه ۱۳ در جهت رفع موانع اجرایی قدردانی شد. همچنین مسیر اصلی و تقاطعهای بزرگراه شهید نجفی رستگار (دولت آباد) مورد پیمایش میدانی قرار گرفت.
بزرگراه شهید شوشتری با طول ۱۶۴۶۵ متر از تقاطع بزرگراه دولت آباد با بزرگراه امام رضا (ع) آغاز شده و در انتهابه تقاطع بزرگراه رسالت با بزرگراه شهید یاسینی میرسد تا نقش محور کمکی بزرگراه بسیج را ایفا کند. به این ترتیب در نتیجه عملکرد همزمان بزرگراههای دولت آباد و شهید شوشتری، ترافیک ترانزیتی استانهای شرق و شمال شرق کشور به راحتی به سمت استانهای جنوبی هدایت شده و این محدوده از پایتخت صاحب یک محور کمربندی کارآمد خواهد شد. کاهش بار ترافیک در میدان بسیج، بزرگراه بسیج و بخش شرقی بزرگراه آزادگان، از دیگر کارکردهای مهم بهره برداری از این ۲ پروژه بزرگراهی
خواهد بود.