بازدید سایت : ۴۴۵۱۴
| کد خبر ۲۹۴۹۸۸
کپی شد
طنز

◄ قانون رانندگی با 8 چشم در ایران اجرا شده است و خبر نداریم!

از قانونمداران محترم استدعا دارم که چشمان مبارکشان را به این موضوع نیز روشن کنند که اگر قرار است راننده محترم شش دانگ حواس و ذهنش را به جلوی ماشین بدهد چگونه در افتادن روسری خواهر پشت سر هم می تواند مقصر باشد؟!

قانون رانندگی با 8 چشم در ایران اجرا شده است و خبر نداریم!
تین نیوز |

به‌راستی که در بین تمام وسایل حمل و نقلی در ایران، هیچ‌کدام به مظلومیت و غربت ماشین‌های سواری نمی‌رسند! ایران …. که جانم به فدایش ، تنها کشوری است در کره زمین – بلکه حتی در کهکشان راه شیری و راه خاکی و راه ناهموار و … که اگر روسری یک مسافر از سرش بلغزد، این راننده است که باید پاسخ دهد!

شکر خدا، فعلاً این قانون شامل حال ناخدای کشتی، خلبان هواپیما و لکوموتیوران قطار نشده! اگر به خاطر داشته باشید امسال در جهت کاهش تصادفات و حفظ و ایمنی بیشتر هم وطنانمان و در راستای پویش شش دونگ برانیم اعلام شد که تمام تمرکز راننده باید بر مسیر باشد!

این در حالی است که اگر برای لحظه ای روسری مسافری که در عقب ماشین نشسته است از سر مبارکش بیافتد، کسری از ثانیه کافیست تا از بخت و اقبال آن راننده بیچاره ، یک موجود شیر خام خورده ، ببخشید محافظ شریعت خدا ببیند و باعث و بانی دریافت اس ام اس کشف حجاب و توقیف ماشین به مدت یک هفته گردد.

 حتما می پرسید چرا !؟ چون راننده راحت‌تر گیر می‌افتد؟ و صد البته دیواری هم کوتاه‌تر از دیوار او یافت نمی‌شود. البته لازم به تذکر است که این یک هفته توقیف و استراحت با کرایه در پارکینگ شهرداری فقط مختص به ماشین است و خود راننده محترم باید در این مدت حداقل، یک هفته با مراجعه به مراجع مربوطه و دوندگی  و ... کلی هزینه صرف جریمه مسافر عزیز کند.

اما موضوع جالب درباره جریمه قابل پرداخت این است که جریمه داشتن مسافر با حجاب نصفه و نیمه : ۵۰۰ هزار تومان و  هزینۀ پارکینگ توقیفگاه: روزی ۱۰۰ هزار تومان. هزینۀ روانیِ دویدن بین اداره‌ها: تقریبا چیزی بیش از معادلِ یک ماه حقوق کارمند! هزینه ویزیت روانپزشک و داروهای آرام بخش … در صورت امکان، اگر از پس هزینه هایش بر بیاید ! و سپس با پرداخت این جریمه ها، راننده با مراجعه به پارکینگ می تواند اقدام به آزادی ماشینش ( وسیله معشیت خودش و خانواده اش) شود.

نتیجه: راننده پس از یک هفته، هم چند کیلو لاغر تر شده، هم ماشینش را پس می‌گیرد، هم تجربۀ یک دورۀ فشردۀ صبرِ ایوب را گذرانده. اما متاسفانه هزینه اعصاب از دسته رفته اش بستگی به میزان تمول ایشان دارد!

چنانچه متن “جلوگیری از تصادف و یا مچ گیری از تخلف”! را خوانده باشید، پس از قدرت نمایی پلیس نامحسوس در اجرای حکم خواباندن ماشین به علت سبقت از راست در آزادراه ها ( که هنوز پیشینه این قانون در دست تحقیق است و هیچ مقام رسمی مسئولیت ان را به عهده نگرفته! ) از قانونمداران محترم استدعا دارم که چشمان مبارکشان را به این موضوع نیز روشن کنند که اگر قرار است راننده محترم شش دانگ حواس و ذهنش را به جلوی ماشین بدهد چگونه در افتادن روسری خواهر پشت سر هم می تواند مقصر باشد؟!

راستش هنوز در حال رمز گشایی و درک منطق این قانون هستم و تنها راه حلی که به “احتمال مطلق” تا کنون به ان دست یافته ام این است که قانون گذاران عزیز رانندگان سواری حامل مسافر را حداقل ۸ چشم در نظر گرفته اند! و همچنان جای این سوال فلسفی باقی است که چرا همان موقع که خانم بی حجاب رویت می شود رویت کننده ! ماشین را متوقف نمی کند و خود مقصر را جریمه نمی کند!!!! حتما مسافر با خودش یک کارت شناسایی دارد و به اندازه ای بزرگ شده که پاسخگوی اعمال و رفتار اجتماعی خودش باشد!

 پیشنهاداتی برای قوانین آینده: ۱. نصب دستگاه روسری‌سنج در ماشین‌ها: اگر روسری افتاد، خودرو به طور خودکار می تواند به مسافر اخطار دهد که “روسریت را جمع کن وگرنه جریمه می شویم” و یا “آتش به اختیار” اقدام به خاموش کردن ماشین کند!

البته با توجه به اینکه در شریعت ما امر به معروف قبل از نهی از منکر پیشنهاد شده و با در نظر گرفتن این مهم که ما گوی سبقت تکنولوژی را از تمام نخبگان عالم استعمار ربوده ایم! حتما اختراع یک عدد “روسری سنج” خیلی نمی تواند چالش بزرگی برای مخترعان خلاق ما به حساب بیاید بنابر این اختراع یک روسری سنج که قبل از جریمه و بدون ایجاد مزاحمت برای راننده به مسافر هشدار افتادن روسری را بدهد می تواند بسیار کاربردی باشد.

۲. شرایط صدور گواهینامۀ با توانمندی ۸ چشم: فقط برای رانندگانی که توان دید ۸ چشمی دارند و یا می توانند آن را به نحوی جبران کنند( مثل داشتن قدرت اینده نگری، ذهن خوانی و روشن بینی برای افتادن روسری مسافر) گواهینامه صادر کنید تا رانندگان حداقل به صورت منطقی تری بتوانند همزمان جاده، آینه، مسافر، و پیامک‌های پلیس را چک کنند و در عین حال مسئولیت همه اینها را هم رسما و قانونا به گردن بگیرند

۳. جایگزینی پلیس راهنمایی با هوش مصنوعی: چون به نظر می‌رسد ربات‌ها منطقِ بهتری دارند و می توانند متوجه شوند که راننده شش دونگ حواسش به رانندگی است تا حفظ حجاب مسافرپشت سر!

دکتر نیش ترمز

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.