بازدید سایت : ۴۱۹۶۱
با اسپانسری شرکت هدایت کشتی

◄ دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی برگزار می شود

دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی به همت آکادمی دریایی سیراف و با اسپانسری شرکت هدایت کشتی برگزار می شود.

دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی برگزار می شود
تین نیوز |

دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی به همت آکادمی دریایی سیراف و با اسپانسری شرکت هدایت کشتی برگزار می شود.

به گزارش تین نیوز، در نشست خبری این رویداد که صبح سه شنبه 31 مردادماه 1402 برگزار شد، دکتر حسن ضیایی مدیرعامل هلدینگ سیراف و دبیراجرایی دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی بیان کرد: این رویداد با حمایت مستقیم سازمان بنادر و دریانوردی و شورای عالی صنایع دریایی و با اسپانسری شرکت هدایت کشتی 5 و 6 شهریورماه در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.

وی با بیان این که خوشبختانه رویداد موازی با این همایش نداریم، افزود: اغلب رویدادهای کشور رنگ و بوی تجاری دارند اما این رویداد قصد و هدف تجاری ندارد و ارتقاء و تبادل دانش ذینفعان و دانشجویان و فعالان این حوزه و کارآفرینی را مدنظر قرار داده است.

ضیایی با اشاره به ظرفیت های سواحل و دریاهای کشور تصریح کرد: این ظرفیت ها در جهت رشد اقتصاد کشور به جریان نیفتاده و مردم ما از مزیت اقتصاد دریا بهره لازم را نبرده اند.

دبیراجرایی دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی افزود: نمایندگانی از کشورهای عراق و اسپانیا به این رویداد دعوت شده اند و سازمان بنادر و شورای عالی صنایع دریایی هم همکاری خوبی با برگزارکنندگان داشتند اما متاسفانه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این رویداد حمایت نکرد.

ضیایی بیان کرد: تمام شرکت کنندگان این رویداد می توانند در 12 ورک شاپ این رویداد به صورت رایگان شرکت کنند و 40 نفر از نخبگان دانشگاهی نیز با حمایت هایی که صورت گرفته امکان شرکت در ورک شاپ ها را به دست آورده اند.

رویکرد اشتباه در اسناد کلان توسعه دریایی 

سید محمدرضا قادری رئیس هیات مدیره شرکت هدایت کشتی نیز در این نشست ضمن تاکید بر ضرورت حمایت از اقتصاد دریامحور بیان کرد: دریا، محل مشارکت و همکاری است و سیاست گذاری های کلان کشور نیز در این حوزه باید مشارکت محور باشد این درحالیست که چشم انداز توسعه دریایی کشور به نحوی نوشته شده که از آن، معنای مشارکت حاصل نمی شود.

به گفته وی، فعالیت های دریایی در بحث نیروی انسانی با کمبود مواجه است و این کمبود باید با شناساندن و معرفی ظرفیت های درآمدزایی مشاغل دریایی و گره گشایی از مشکلات این مشاغل برطرف شود.

فشار غیر اصولی به شرکت های دریایی برای استفاده از تولید داخلی

دکتر حسین صاحبی مدیرعامل شرکت هدایت کشتی نیز در این نشست از برگزاری دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی ابراز خرسندی کرد. وی همچنین اظهار امیدواری کرد چالش های شرکت های فعال در صنایع دریایی، در این رویداد طرح و مورد بررسی قرار گیرد و برای این چالش ها راهکارهایی با ظرفیت های داخل کشور تعریف شود.

صاحبی، با بیان این که دریا فرصت های فراوانی برای درآمدزایی در حوزه کسب وکارهای نوین دارد، خاطرنشان کرد: چالش های قانونی در حوزه حقوق و دستمزد فعالان حوزه دریایی وجود دارد که مانع جذابیت مشاغل دریایی شده و این موانع باید برطرف شود.
علاوه بر این، نوسازی ناوگان و تجهیزات دریایی به موانعی دچار شده که برای مثال الزام و فشار به ما فعالان صنایع دریایی برای تامین ناوگان و تجهیزات از صنایع داخل کشور به عنوان شرط دریافت تسهیلات، یکی از این موانع است. این الزام موجب می شود که نتوانیم در مواردی که تولید داخل توان پاسخگویی به نیاز ما را ندارد و یا قیمت آن رقابتی نیست یا کیفیت لازم را ندارد، برای تامین نیاز خود از محل واردات ، تسهیلات دریافت کنیم.

شایان ذکر است بخش‌های مهم دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی شامل سخنرانی، ورک شاپ های تخصصی، نمایشگاه، کلوپ مدیران دریایی، نشست رو در رو صاحبان صنایع و شرکت‌های فناور و معرفی استارت آپ‌ های حوزه دریایی است.

انتهای پیام

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.