حضور شرکت راه آهن حمل و نقل در هفتمین نمایشگاه بین المللی لجستیک و زنجیره تامین چین
هفتمین نمایشگاه بین المللی لجستیک و زنجیره تامین چین، در پکن برگزار شد. در این نمایشگاه شرکت های توانمند متعددی از سراسر دنیا حضور داشته و به ارائه خدمات خود در زمینه حمل و نقل و لجستیک پرداختند.
هفتمین نمایشگاه بین المللی لجستیک و زنجیره تامین چین، در پکن برگزار شد. در این نمایشگاه شرکت های توانمند متعددی از سراسر دنیا حضور داشته و به ارائه خدمات خود در زمینه حمل و نقل و لجستیک پرداختند.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری ریل نیوز، شرکت راه آهن حمل و نقل نیز از جمله شرکت های ریلی ایرانی است که در این رخداد بین المللی حضور پیدا کرد.
مدیران ارشد این شرکت علاوه بر بازدید از غرفه های شرکت های توانمند حاضر در نمایشگاه، از چند شرکت مطرح در زمینه حمل و نقل بار بین المللی در سایر شهرهای چین نیز بازدید کرده و نشست های تخصصی در حوزه ترانزیت کالا برگزار کردند.
گفتنی است؛ در این کنفرانس بین المللی که با موضوع ” اتصال مشترک قاره آسیا و اروپا و اپراتوری موثر کریدور جدید ” برگزار شد، مهندس حسین عاشوری، مدیرعامل شرکت راه آهن حمل و نقل به عنوان یکی از سخنرانان پانل های تخصصی، صحبت کرد.
در این کنفرانس، بیش از ۲۳۶ شرکت تخصصی از کشورهای ایران، چین، روسیه، قزاقستان، تاجیکستان، آذربایجان، لهستان، آلمان، کره جنوبی، ترکیه، پاکستان، گرجستان، هلند، امارات، ترکمنستان، فرانسه، مجارستان، استونی، لیتوانی، بلاروس، ایرلند، نیجریه، تاجیکستان، استرالیا، بلژیک، رومانی، بلغارستان، یونان، مکزیک، استونی و افغانستان و … شرکت کردند و در خصوص موضوعات زیر به بحث و گفتگو پرداختند:
– فعال سازی کریدورهای شرق به غرب آسیا.
– سیاست های سرمایه گذاری ترمینال ها و تخصیص منابع زمین صنعتی در مراکز، مناطق و شهرهای مرزی.
– اتصال مسیرها، تامین وسایل نقلیه و کانتینر برای قطارها از جهات مختلف در اروپا، آسیای مرکزی، روسیه و اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آسه آن)
-تامین کنندگان مواد معدنی، غلات، محصولات آبزی و انواع میوه ها از سراسر اروپا، آسیای مرکزی، روسیه و اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آسه آن)
-اتصال بنادر خشک و بندرهای دریایی
– چگونگی ارتباط منطقه شهری جینگ جین جی (منطقه تیانجین هبی پکن)، به عنوان یک هاب مصرف، به خاور دور روسیه، آسیای مرکزی و اروپای مرکزی و شرقی
-کریدور جدید دریا- خشکی شمال شرقی و اتصال بنادر دریایی جدید، احیای منابع لجستیکی شمال شرق آسیا