حاجی بابایی: وضعیت راه دسترسی به ایستگاه راه آهن همدان بهبود می یابد
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه راه دسترسی به ایستگاه راه آهن همدان مناسب نیست،گفت: رفع این ایراد و ایجاد یک مسیر استاندارد، زیبا و با نور کافی در دستور کار قرار گرفته است.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه راه دسترسی به ایستگاه راه آهن همدان مناسب نیست،گفت: رفع این ایراد و ایجاد یک مسیر استاندارد، زیبا و با نور کافی در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، حمیدرضا حاجی بابایی روز شنبه در بازدید از ایستگاه راه آهن همدان و مسیر دسترسی اظهار کرد: با تزریق هزار میلیارد ریال اعتبار طی ۶ ماه گذشته ایستگاه راه آهن همدان و سالن آن در شان مردم همدان تکمیل و تحویل داده شد.
وی ادامه داد: ایستگاه راه آهن همدان قرار است یک ایستگاه بین المللی و ملی و مسیر ارتباطی کشورهای دریای خزر به خلیج فارس باشد.
احداث فاز دوم ایستگاه راه آهن در ۵۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی گفت: احداث فاز دوم ایستگاه راه آهن کلید خورده و برای تکمیل و تجهیز نیازمند پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار است که در حال رایزنی و پیگیری آن هستیم.
حاجی بابایی تاکید کرد: مسیر و راه دسترسی کنونی به ایستگاه راه آهن در شان این ایستگاه بین المللی نیست و در نشستی با مسوولان ملی مقرر شد دسترسی و راه مناسبی به این مکان برقرار شود.
وی ادامه داد: ساخت بزرگراه چهاربانده بلوار آیت الله مدنی به ایستگاه راه آهن همدان به سرعت شروع خواهد شد و ساخت یک مسیر زیبای با نور کافی در دستور کار قرار می گیرد و استاندار همدان نیز در این راستا ورود خوبی پیدا کرده که جای قدردانی دارد.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این ۲ اقدام (مسیر دسترسی و احداث فاز دوم ایستگاه راه آهن) در سال آینده در دستور کار جدی قرار دارد تا مردم ایستگاه بین المللی، زیبا و درخور شان داشته باشند و نیز گلایه ها از مسیر تردد برطرف می شود.
حاجی بابایی با بیان اینکه با پیگیری های انجام شده هم اکنون ۲ سرویس قطار چهار و پنج ستاره فعال است، افزود: گله مندی های مردم از نوع فروش بلیط و تکی نفروختن بلیط وجود دارد که پیگیری می شود و در سفر رییس راه آهن کشور به زودی پیش بینی شده طرح خواهد شد.
وی ادامه داد: به دلیل اینکه ایستگاه راه آهن همدان مسیر عبور راه های کردستان، مرز باشماق، کرمانشاه، ملایر، تویسرکان و نهاوند است برنامه ریزی شده است که بتوانیم این مسیرها را به هم متصل کنیم و برهمین اساس تعداد قطارها و مسافرت ها چند برابر شود.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هم اکنون در حال پیگیری ماده ۲۳ و برقی شدن قطار همدان هستیم که در صورت تحقق و انجام سرمایه گذاری مطلوب مسیر همدان تا تهران یک ساعت به طول می انجامد.
حاجی بابایی گفت: برای اینکه به قطاری در شان مردم پایتخت تاریخ و تمدن برسیم اقداماتی نیاز است که با سرعت و قدرت پیگیری می شود.
فرماندار همدان نیز در این بازدید با بیان اینکه مسیر دسترسی به ایستگاه راه آهن همدان شرایط استانداردی پیدا کرده و در حال تکمیل است، اظهار کرد: این مسیر هم اکنون به حد مقبولی رسیده، نقاط حادثه خیز برطرف و تعریض شده، روشنایی مسیر در حال انجام است که به دلایل شرایط آب و هوا به تاخیر افتاد و برای نصب علائم و خط کشی منتظر شرایط مساعد آب و هوایی بودیم.
مسلم مخفی افزود: افتتاح این محل موکول به سفر وزیر راه و شهرسازی نشد و حدود یک ماه است که مردم از این ایستگاه استفاده می کنند و با پیگیری های مجدانه استاندار همدان و نایب رییس مجلس در اسرع وقت مسیر دسترسی تکمیل می شود.
مدیرکل راه آهن غرب کشور نیز در این بازدید گفت: تجهیزات جانبی و مورد نیاز ساختمان ایستگاه راه آهن همدان نصب و با اجرای پروژه محوطه سازی، این ایستگاه هم اکنون به طور کامل بهره برداری شد و مورد استفاده مسافران قرار گرفت.
سعید ابراهیم نژاد افزود: این پروژه ۱۱ هزار و ۳۱۲ متر مربع زیربنا دارد که شامل سه هزار و ۳۶۳ متر مربع سالن اصلی، سه هزار و ۶۲۲ متر مربع فضای اداری و خدماتی، ۷۷۷ متر مربع تاسیسات و سه هزار و ۵۴۸ متر مربع فضای سرپوشیده اطراف ساختمان می شود.
این مسوول خاطرنشان کرد: ایستگاه راه آهن همدان، مدرن ترین و بزرگترین ایستگاه خط آهن کشور است.
ابراهیم نژاد با اشاره به اینکه قطار مسیر همدان-تهران-مشهد هر روز در این ایستگاه حرکت دارد، ادامه داد: هم اینک یک قطار چهار ستاره و یک قطار پنج ستاره به صورت یک روز درمیان در این مسیر مسافران را جابه جا می کند.
وی با اشاره به اینکه خدمات قطارها نیز همچون هتل ها، با تعداد ستاره دسته بندی می شود، تصریح کرد: قطار پنج ستاره بهترین نوع قطار در ناوگان ریلی کشور است و امکانات رفاهی بیشتری نسبت به قطارهای چهار و سه ستاره دارد.
مدیرکل راه آهن غرب کشور افزود: ارائه ۲ وعده پذیرایی، یک وعده شام و داشتن رستوران ۲ طبقه مجهز از امکانات این قطار پنج ستاره است.
ایستگاه راه آهن همدان به عنوان ایستگاه مرکزی راه آهن غرب کشور در ۱۲کیلومتری میدان امام در مرکز شهر همدان و در نزدیکی روستای رباط شورین قرار دارد.