مشاور وزیر بهداشت: نهضت عمومی "نه به تصادف" شکل بگیرد
مشاور وزیر بهداشت و رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی گفت: تصادفات رانندگی از دغدغه های مهم جامعه است بنابراین خواستار شکل گیری نهضت عمومی «نه به تصادف» هستم.

مشاور وزیر بهداشت و رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی گفت: تصادفات رانندگی از دغدغه های مهم جامعه است بنابراین خواستار شکل گیری نهضت عمومی «نه به تصادف» هستم.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سید حسن امامی رضوی در چهارمین مجمع سلامت استان همدان اظهار کرد: با فرهنگسازی، آموزش و سخت گیری پلیس راهور می توان آمار تصادفات را کاهش داد.
وی اضافه کرد: هرچند مشکلات خودرویی و جاده ای نیز در بروز سوانح مؤثر است اما در کشورهای منطقه با شرایط مشابه، آمار تصادفات بسیار کمتر است.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، وزارت بهداشت اضافه کرد: در برخی کشورها با وجود کیفیت پایین تر خودرو ها، میزان تلفات جاده ای کمتر از کشورمان است.
امامی رضوی بر ضرورت ایجاد پویش های مردمی برای کاهش تصادفات و ارتقای فرهنگ رانندگی تأکید کرد.
وی افزود: تامین امکانات استراحتی در ۳۰ کیلومتری شهرها که بیشترین میزان تصادفات به ورودی شهر ها را به خود اختصاص داده و آگاهی بخشی عمومی از جمله راهکارهای کاهش تصادفات است.
رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی بیان کرد: سلامت یکی از مهمترین مسائل و دغدغه های کشور است و دولت چهاردهم حوزه سلامت را در کنار آموزش، معیشت و مسکن در جایگاه متعالی قرار داده است.
امامی رضوی افزود: وزارت بهداشت ۲۰ درصد در سلامت مردم نقش دارند و ۸۰ درصد دیگر به عملکرد سایر دستگاهها و مشارکت مردم بستگی دارد.
وی ادامه داد: در این راستا شوراهای سلامت تشکیل شد تا زمینه های حمایت و مشارکت عمومی را برای ارتقای سلامت جامعه فراهم کنند.
مشاور وزیر بهداشت امنیت غذایی را شامل امنیت و ایمنی غذایی دانست و گفت: نان کامل که قوت غالب مردم است، نقش مؤثری در سلامت جامعه دارد.
امامی رضوی افزود: چرخه تولید و ارائه نان کامل از مزرعه تا سفره مردم باید مورد توجه قرار گیرد تا نان سبوس دار به میزان کافی و باکیفیت در دسترس همگان باشد.
وی با اشاره به مضرات استفاده بیش از حد مجاز از آفت کش ها و سموم در کشاورزی، اظهار کرد: استفاده از این مواد در محصولات کشاورزی سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد.
وی افزود: همچنین مصرف بی رویه غذاهای آماده به دلیل وجود مواد نگهدارنده و فرایندهای ماندگاری، شاخص های سلامتی را کاهش می دهد بنابراین مردم باید در مصرف این مواد اعتدال را رعایت کنند.
مشاور وزیر بهداشت شناسه دار کردن محصولات کشاورزی را از راهکارهای مهم تامین سلامت تغذیه دانست.
امامی رضوی افزود: سازمان جهاد کشاورزی باید این مهم را در راستای ایمنی غذایی جامعه با جدیت دنبال کند همچنین فرهنگ سازی برای مطالبه گری مردم در زمینه نان کامل، ضرورتی انکارناپذیر است تا نسل های آینده نیز با مزایای این نان سالم آشنا شوند.