بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

◄ تشکیل بانک اطلاعاتی جامع در صنعت هوایی

یکی از الزامات سیاست‌گذاری صحیح و برنامه‌ریزی هدفمند، وجود آمار و اطلاعات دقیق و بانک‌های اطلاعاتی جامع، در همه زمینه‌های موردنیاز است. یکی از صنایع مادر در کشور که نیاز به این بانک اطلاعاتی دارد، صنعت هوایی است.

تشکیل بانک اطلاعاتی جامع در صنعت هوایی
تین نیوز |

یکی از الزامات سیاست‌گذاری صحیح و برنامه‌ریزی هدفمند، وجود آمار و اطلاعات دقیق و بانک‌های اطلاعاتی جامع، در همه زمینه‌های موردنیاز است. یکی از صنایع مادر در کشور که نیاز به این بانک اطلاعاتی دارد، صنعت هوایی است.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زیربنای پویایی و بهبود تجارت صنعت هوایی ایران، انسجام اطلاعاتی شرکت‌های فعال در صنعت هوایی و هم‌چنین بانک جامعی از توانمندی‌های صنعت هوایی در زمینه محصولات، خدمات و فناوری‌های موجود است. وجود این اطلاعات و به دنبال آن تحلیلی دقیق و علمی از این اطلاعات، حرکت درراه برنامه‌ریزی توسعه تجاری صنعت را دقیق‌تر و کاراتر می‌سازد.

بر همین اساس و به دلیل عدم وجود بانک‌های اطلاعاتی منسجم و نبود تحلیل مناسب از وضعیت تجاری صنعت هوایی در کشور، ستاد توسعه فناوری فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اقدام به تدوین بانک اطلاعاتی شرکت‌های فعال در صنعت هوایی، محصولات و خدمات پیشرفته موجود در این صنعت و در ادامه شبکه‌سازی این شرکت‌ها کرده است. 

نخستین نسخه از بانک اطلاعاتی شرکت‌های فعال در صنعت، در دی‌ماه سال 1394 با اطلاعات بالغ‌بر 180 شرکت منتشر شد. آخرین نسخه در سال جاری و با دستیابی به اطلاعات نزدیک به 420 شرکت فعال صنعت که به‌صورت مستقیم و یا غیرمستقیم در زمینه  هوایی در کشور فعالیت دارند ارائه ‌شد که نسبت به سال 96 رشد 21 درصدی یافته است.

شرکت‌های موجود در بانک اطلاعاتی شامل شرکت‌های فعال در زمینه‌های تخصصی سیستم‌های مکانیکی، الکترواویونیک، قوای محرکه، سازه، تأمین مواد اولیه در ساخت قطعات و ادوات هواگردها، تجهیزات فرودگاهی، ریخته‌گری، تست و آزمایشگاهی، طراحی هواگرد و تعمیر، نگهداری و نوسازی (MRO) در حوزه‌های کاربردی هواپیمای تجاری، بالگردهای تجاری و پهپادهای تجاری است.

اقدامات در دست انجام برای ارتباط بین مراکز تعمیر و نگهداری و شرکت‌های تولیدی توانمند در کشور شامل «ایجاد بانک اطلاعاتی از نیازهای تعمیر و نگهداری برای ایجاد بازار اولیه قطعات هوایی»، «ایجاد بانک اطلاعاتی قطعات پرمصرف و قابل‌جایگزینی برای تعمیر»، «ایجاد بانک اطلاعاتی نیازمندی‌های شرکت‌های پر پتانسیل»، «تهیه یک بانک اطلاعاتی شامل استانداردهای قطعات» و «استخراج لیستی از برآورد و حجم بازار ساخت اقلام و مجموعه‌های موردنیاز اولیه در هر حوزه از قطعات از ارگان‌های همکار در زمینه هوایی و مراکز تعمیراتی خطوط هوایی» می‌شود.

ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به‌روزرسانی این بانک‌های اطلاعاتی در سال 98 را در برنامه خود قرار داده است.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.