بازدید سایت : ۶۱۳۵۳

توسعه ظرفیت های جدید تجارت برون مرزی برای ایران و کشورهای عضو CPTA

جمهوری اسلامی ایران با هدف تسهیل تجارت برون مرزی، ایجاد روابط گسترده اقتصادی بدون کاغذ و برطرف کردن موانع موجود بر سر مسیر توسعه تجارت خارجی با استفاده از ابزارهای تجارت الکترونیکی در این نشست حضور یافته است.

توسعه ظرفیت های جدید تجارت برون مرزی برای ایران و کشورهای عضو CPTA
تین نیوز |

رئیس مرکز تجارت الکترونیکی در سومین نشست کمیته دائمی تجارت بدون کاغذ برون مرزی گفت: جمهوری اسلامی ایران با هدف تسهیل تجارت برون مرزی، ایجاد روابط گسترده اقتصادی بدون کاغذ و برطرف کردن موانع موجود بر سر مسیر توسعه تجارت خارجی با استفاده از ابزارهای تجارت الکترونیکی در این نشست حضور یافته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)؛ امین کلاهدوزان در سومین نشست کمیته دائمی تجارت بدون کاغذ برون مرزی که در مرکز کنفرانس سازمان ملل متحد در بانکوک، با حضور مقامات رسمی کشورهای عضو برگزار شد، افزود: توافق نامه چارچوب تسهیل تجارت بدون کاغذ فرامرزی در آسیا و اقیانوسیه (CPTA)، در سال ۱۳۹۸ در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و کشورهای متعددی از جمله آذربایجان، بنگلادش، چین، ایران، قرقیزستان، مغولستان، فیلیپین، کره جنوبی، روسیه، تاجیکستان، تیمور و ترکمنستان در آن عضویت دارند.

وی در این نشست، ضمن اشاره به سیاست های جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط اقتصادی بین المللی، اظهار داشت: بر اساس توافق نامه CPTA، اعضا متعهد به تبادل و به رسمیت شناختن متقابل داده ها و اسناد تجاری به صورت الکترونیکی هستند که این امر کمک بسزایی در تسهیل و تسریع تجارت برون مرزی دارد و بسیاری از موانع تجار ایرانی را کاهش می دهد.

کلاهدوزان با اشاره به اقدامات این نشست، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از اعضای اصلی کارگروه، در تدوین پیش نویس های مرتبط در این موافقت نامه کاملاً فعال بود و نظرات اصلی کشور در نسخه های تهیه شده، اعمال شد.

 

رشد ۱۰۰ درصدی امضای الکترونیکی در کشور

وی با اشاره به رشد ۱۰۰ درصدی امضای الکترونیکی در کشور، اظهار داشت: از جمله زیرساخت های مهم اجرای CPTA در ایران، گسترش امضای الکترونیکی است که در سال گذشته با رشد ۱۰۰ درصدی همراه بود.

نماینده جمهوری اسلامی ایران در نشست سوم کمیته دائمی تجارت بدون کاغذ برون مرزی با اشاره به اساسنامه مرکز، تصریح کرد: بر اساس ماده ۱۲ اساسنامه مصوب مرکز، این مرکز نقطه تماس ایران با سازمان های بین المللی و منطقه ای فعال در تجارت الکترونیکی با هماهنگی وزارت امور خارجه است.

آینده روشن تجارت الکترونیکی کشور

کلاهدوزان افزود: ایران همواره آماده همکاری با دیگر کشورهای عضو برای توسعه تجارت بدون کاغذ و بهبود فرآیندهای تجاری است و معتقدیم با استفاده از فناوری های نوین در کنار همکاری های بین المللی، آینده ای روشن در پیش روی تجارت الکترونیکی کشور قرار دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.