بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

◄ ترک اعتیاد رانندگان کامیون و ۳ نکته مهم درباره آن

شاید تصور کنیم ترک اعتیاد رانندگان کامیون تفاوت چندانی با افراد دیگری که خواهان بهبودی از اعتیاد هستند، ندارد اما در واقعیت این طور نیست.

ترک اعتیاد رانندگان کامیون و ۳ نکته مهم درباره آن
تین نیوز |

شاید تصور کنیم ترک اعتیاد رانندگان کامیون تفاوت چندانی با افراد دیگری که خواهان بهبودی از اعتیاد هستند، ندارد اما در واقعیت این طور نیست.

به گزارش ترک باما، بیماری اعتیاد در بین صاحبان بعضی مشاغل و حرفه‌ها گسترش بیشتری دارد. شاید در سایر کشورهای جهان این گونه نباشد اما در ایران راننده کامیون معتاد به وفور پیدا می‌شود. آمارها هم نشان می‌دهد یکی از حرفه‌هایی که دست‌اندرکاران آن با اعتیاد دست و پنجه نرم می‌کنند، رانندگی کامیون است.

هم مرز بودن ایران با کشور افغانستان در این امر بی تاثیر نیست. رانندگی کامیون در ایران به معنی حضور مداوم در جاده‌های ترانزیتی پرخطر است. جاده‌هایی که برای ترانزیت مواد مخدر از افغانستان به سایر نقاط جهان استفاده می‌شود. تعداد بسیار فراوان معتاد در کشور ما نیز مصرف کننده مواد مخدری هستند که در کشور همسایه شرقی تولید می‌شود.

اغلب این مواد‌مخدر که بخش مهم آن هم تریاک است روی جاده‌ها و توسط کامیون‌ها به شهرهای ایران حمل می‌شود. به این ترتیب اگر به مقوله ترک اعتیاد رانندگان کامیون از این دیدگاه نظر کنیم، حرفه رانندگی کامیون موجب دسترسی آسان‌تر به مواد مخدر می‌شود.

چه‌بسا رانندگانی که با پیشنهادهای وسوسه‌کننده سوداگران مرگ ابتدا فقط حمل‌کننده مواد مخدر از شهرهای مرزی به سایر نقاط بوده‌اند. اما در ادامه خود نیز با دستاویزهایی مثل خستگی از کار فرساینده رانندگی یا دردهای جسمانی به جمع معتادان پیوسته‌اند.

در ادامه ۳ نکته مهم که در موفقیت‌آمیز بودن ترک اعتیاد رانندگان کامیون تاثیر فراوانی دارد، را مرور می‌کنیم.

۱. ترک اعتیاد رانندگان کامیون سخت‌تر از مشاغل دیگر است

رانندگان کامیون که دچار بیماری اعتیاد هستند باید بدانند رهایی از این بیماری برای آنها سخت‌تر است. علت دشوارتر بودن درمان اعتیاد برای رانندگان کامیون این است که اولا مواد مخدر ساده‌تر از سایر اقشار در دسترس آنها قرار می‌گیرد. در نتیجه وسوسه مصرف مجدد برای آنها شدیدتر است. ثانیا فشار وارد شده به زانو و گردن رانندگان در دوران رانندگی، هنگام قطع مصرف دردهایی برای آنها ایجاد می‌کند که اگر آمادگی لازم را نداشته باشند، آنها را از ترک منصرف می‌کند. لازم است همینجا تاکید کنیم که دشوارتر بودن ترک اعتیاد رانندگان کامیون به معنی آن نیست که شانس آنها برای بهبودی از دیگران کمتر است.

۲. مشروب الکلی جایگزین مناسبی برای اعتیاد رانندگان کامیون نیست

ممکن است شما یک راننده کامیون باشید که قصد ترک اعتیاد دارد و برخی همکاران شما توصیه کنند مشروبات الکلی را جایگزین کنید. باید بدانید این توصیه نمی‌تواند راهکاری مناسبی برای درمان اعتیاد شما باشد. مشروبات الکلی صدمات فراوان جسمی و روانی در مصرف کنندگان ایجاد می‌کنند و می‌توانند منجر به اعتیادی شدیدتری شوند که اعتیاد به مواد مخدر در برابر آن کوچک به نظر برسد.

۳. پرهیز درمانی از دارو درمانی بسیار موثرتر است

بسیاری از رانندگان کامیون که با معضل اعتیاد به مواد مخدر مواجه شده‌اند و تصمیم به ترک دارند دائما از درمانگران و روانپزشکان و حتی عطاری‌ها درخواست داروهایی برای ترک اعتیاد دارند. این افراد باید بدانند موثرترین روش ترک اعتیاد رانندگان کامیون ، روش پرهیز مدار است. 

انتهای پیام

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    بازم دمشون گرم که صدایی بلند شدازاین بومی گرایی یه اعتراضی کرد خداکنه به نتیجه برسه، خیلی بد هست که ادم به مهمانی که اومده تو شهرش بگه اول من، اگه چیزی بود بعدا شما، مدتی هست که این معضل پا گرفته هرجامیری بار بگیری اول بومیا گازوییل بزنی بومی از راه میرسه میاد جلوت، تازه طلبکارتم میشه، حق تو ضایع میکنه ازت شاکیم هست که چرا اعتراض داری،، جالبه که این همه درمورد مهمان نوازی ایرانیا خارجیا حرف میزنن، که مهمان نوازای خوبی هستن، ولی باهم وطن خو دمان، نشون میدیم مهمان نوازی چیه