◄ فیلم| نقش تقاطع ها در ایجاد تأخیر در شبکه حمل و نقل
تقاطع ها به عنوان گره های حمل و نقل شهری، مهم ترین عامل ایجاد تأخیر در شبکه حمل و نقل شهری می باشند. از این رو طراحی و بهینه سازی آن ها از اهمیت خاصی برخوردار است.
در چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک، مقاله ای به قلم شهریار افندی زاده، محمود صفارزاده وحسین محمدی قرقی منتشر شد که در آن در مورد تعریف تقاطع ها آمده است: از دیدگاه ترافیک و حمل و نقل درون شهری، تقاطع محل و مکانی است که جریان ترافیک در آنجا می تواند بین مسیرها و جهت ها و گاهی مدهای مختلف سفر تغییر کند، که اصطلاحاً به آن نقطه اتصال می گویند.
به گزارش تین نیوز، در این مقاله آمده است: تقاطع ها به عنوان گره های حمل و نقل شهری، مهم ترین عامل ایجاد تأخیر در شبکه حمل و نقل شهری می باشند. از این رو طراحی و بهینه سازی آن ها از اهمیت خاصی برخوردار است.
در ادامه این مطلب عنوان شده است: طراحی و زمان بندی چراغ های راهنمایی به موقعیت و نوع ترافیک بستگی داشته و دارای انواع مختلفی همانند از پیش زمان بندی شده، متغیر، نیمه متغیر و چراغ های با اولویت اتوبوس و یا هوشمند می باشند.
در این مقاله تاکید شده است: میدان تقاطعی است که مسیرهای منتهی به آن یکدیگر را قطع نمی کنند، بلکه توسط یک مسیر یک طرفه حول یک جزیره مرکزی به یکدیگر متصل می شوند. بنابراین تمام حجم ترافیک به مسیر دورانی یک طرفه در اطراف یک جزیره مرکزی وارد و یا از آن خارج می شوند .در واقع میدان یک
تقاطع مسیر ده می باشند.
فیلم پیوست که در شبکه های اجتماعی منتشر شده است نیز نگاهی دارد به شرایط ترافیک در اشکال مختلف تقاطع های شهری