◄ سریال ادامه دار عدم پرداخت به موقع کرایه حمل بار از سوی شرکت های حمل و نقل
یکی از رانندگان فعال در بخش حمل و نقل جاده ای کالا از عدم پرداخت به موقع کرایه حمل بار از سوی شرکت های حمل و نقل انتقاد کرد و خواستار پیگیری این موضوع از سوی مسئولان مرتبط شد.
یکی از رانندگان فعال در بخش حمل و نقل جاده ای کالا از عدم پرداخت به موقع کرایه حمل بار از سوی شرکت های حمل و نقل انتقاد کرد و خواستار پیگیری این موضوع از سوی مسئولان مرتبط شد.
به گزارش تین نیوز، این راننده کامیوندار در شبکه های اجتماعی نوشت: برخی شرکت های حمل و نقل از جمله شرکت ... که در زمینه فراورده های نفتی مثل قیر فعالیت دارد کرایه رانندگان را بعد از بیست روز تا یک ماه پرداخت می کند.
وی گفت: در حقیقت وفتی این گونه شرکت ها یک ماه کرایه رانندگان را در حساب های خودشان نگه می دارند، با سود روزشماری که به این پول تعلق می گیرد کرایه ها را پرداخت می کنند و حمل بار برایشان مفت و مجانی آب می خورد.
او افزود: این د رحالی است که من راننده همان اول کار 2 میلیون 500 هزار تومان کمیسیون پرداخت کردم، ، هزینه گازوئیل را نقدی پرداخت کردم، خرج لوازم و استهلاک را به دلار و نقدی پرداختم.
این فعال بخش حمل و نقل کالا عنوان کرد: وقتی هم که اعتراض می کنیم برخی افراد مسئول در پالایشگاه اصفهان می گویند که «این شرکت دوست دارد اینطوری کرایه بدهد، نمی خواهی بار نزن!»
به گزارش تین نیوز، این اظهارات در حالی مطرح می شود که ششم شهریور ماه امسال مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بر پرداخت به موقع کرایه حمل کالا تاکید کرد.
مهرداد حمداللهی در نامه ای به مدیران کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان های سراسر کشور، اعلام کرد: اخیرا پرداخت کرایه های حمل رانندگان با تاخیر روبه رو شده به طوری که مشاهده می شود بعضا در هنگام اعلام بار نیز توسط برخی از شرکت های حمل و نقل، پرداخت کرایه های بعضی از بارها چند ماهه اعلام می گردد.
حمداللهی در ادامه این نامه تاکید کرد: ضمنا ادارات کل نیز بر نحوه و شرایط اعلام بار در سالن های اعلان بار پایانه های حمل و نقل کالا کنترل و نظارت لازم را داشته باشند تا از رواج اعلام بارهای با شرایط پرداخت کرایه حمل به صورت مدت دار، جلوگیری به عمل آید.
به گزارش تین نیوز، همچنین بر اساس بند 5 فصل سوم دستورالعمل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در خصوص ضوابط تهیه و تنظیم اوراق بارنامه، شرکت های حمل و نقل موظف هستند پس از به مقصد رسیدن محموله و ارایه اسناد تحویل بار توسط رانندگان، نسبت به پرداخت کرایه حمل اقدام کنند.
بر اساس دستورالعمل مذکور، تاخیر در پرداخت کرایه و همچنین ارجاع به صاحبان کالا هیچ توجهی نداشته و رافع مسئولیت شرکت های حمل و نقل نیست. اگرچه در برخی موارد اگر مقرر است کرایه حمل با تاخیر در وجه راننده پرداخت شود، لازم است تاریخ واریز کرایه، قبل و بعد از بارگیری به طور مستند و مکتوب به رانندگان اطلاعرسانی شود و پرداخت در موعود مقرر نیز ضروری است.
بر اساس این دستورالعمل عدم رعایت موارد مذکور، علاوه بر امکان طرح در کمیسیون ماده 12، امکان طرح دعوی حقوقی نیز برای راننده به همراه دارد.
باسلام بنده راننده کامیون هستم کرایه حمل بار از حمل ونقل خلیج فارس الان نزدیک به ۳ ماه دریافت نکردم هیچ کس هم پاسخگو نیست این شرکت به دروغگویی وحق راننده رو خوردن عادت کرده
با سلام
من راننده کامیون هستم بار سویا بردم یه گاوداري ۵ کیلومتر مونده به شهر اراک ، الان ۱۵ روزه که کرایمو نداده هرچقدر زنگ میزنم جوابمو نمیدن .
اینم شمارشونه
من راننده تریلی هستم تمام شرکتها دارن کمیسیون نقدی میگیرند ولی کرایه چند ماه طول میکشه تا بدهند