بازدید سایت : ۳۸۶۹۰

عارف: قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول دقیق و کامل اجرا شود

معاون اول رئیس جمهور گفت: هیچ شکی درباره اهمیت اجرای «قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول» وجود ندارد و اطمینان داریم که اجرای صحیح این قانون برای مردم و نظام مبارک و میمون است و بسیاری از مشکلات با اجرای قانون حل خواهد شد.

عارف: قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول دقیق و کامل اجرا شود
تین نیوز |

معاون اول رئیس جمهور گفت: هیچ شکی درباره اهمیت اجرای «قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول» وجود ندارد و اطمینان داریم که اجرای صحیح این قانون برای مردم و نظام مبارک و میمون است و بسیاری از مشکلات با اجرای قانون حل خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، نخستین جلسه «تعامل دولت و قوه قضائیه» در سال ۱۴۰۴ صبح امروز شنبه ۲۳ فروردین ماه با هدف بررسی و هماهنگی جهت اجرای دقیق و کامل «قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول» در دفتر معاون اول رئیس جمهور و با حضور معاون اول قوه قضائیه، وزرا و مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط با اجرای این قانون برگزار شد.

«محمدرضا عارف» در این جلسه با تشکر از همکاری و همراهی قوه قضائیه و وزارتخانه ها و دستگاه های مرتبط با این حوزه، گفت: هیچ شکی درباره اهمیت اجرای «قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول» وجود ندارد و اطمینان داریم که حاصل وحدت و انسجام قوا در این زمینه، اجرای صحیح این قانون خواهد بود که برای مردم و نظام مبارک و میمون است و بسیاری از مشکلات در این زمینه با اجرای قانون حل خواهد شد.

معاون اول رئیس جمهور بعد از بررسی تکالیف قانونی، اجرایی و فناورانه ۶ وزارتخانه و هشت دستگاه اجرایی برای اجرای این قانون، که باعث «تثبیت مالکیت افراد جامعه» می شود، گفت: مطمئنا این همراهی و همکاری باعث خواهد شد که بتوانیم وظیفه سنگینی را که در قبال نظام مقدس و خون شهدا داریم را به نحو بهتری انجام دهیم، چرا که آرامش مسئولان در خدمت رسانی به مردم جامعه است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه وزارتخانه ها و سازمان های دولتی، باید با جدیت برای اجرای این قانون همکاری کنند خواستار آن شد که کارها با دقت و با قید فوریت پیگیری شده و مسائلی که نیاز به رایزنی های بیشتر دارد در سریع ترین زمان در کمیسیون ها بررسی و نهایی شود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین دستور داد تا سازمان برنامه و بودجه با توجه به موازین قانونی همکاری های لازم، برای تامین اعتبارات مورد نیاز را به عمل آورد.

در این جلسه بعد از آنکه وزرا و نمایندگان دستگاه های مرتبط با «قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول»، نظرات و پیشنهادات خود را درباره پیچیدگی های اجرای قانون و نیز آمادگی برای اجرای بهتر و سریع تر آن را بیان کردند و اجرای آن را باعث پایان یافتن بی نظمی های موجود در حوزه معاملات زمین و مسکن دانستند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.