راه اندازی سرویس مستقیم کشتیرانی برای حمل کانتینر بین پاکستان و روسیه
پاکستان از اولین کشتی برای حمل مستقیم کانتینر بین بنادر سنت پترزبورگ روسیه و کراچی استقبال کرد.
پاکستان از اولین کشتی برای حمل مستقیم کانتینر بین بنادر سنت پترزبورگ روسیه و کراچی استقبال کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از آسام تدبیر، این سرویس نشان دهنده گشایش یک مسیر دریایی جدید برای حمل و نقل مستقیم محمولات کانتینری بین پاکستان و روسیه است و امکان دسترسی سریع محصولات پاکستانی به بازار روسیه را فراهم می کند و پرداخت های مالی مرتبط با آن نیز از طریق یک کانال بانکی محلی با استفاده از یوان چین انجام می شود.
این سرویس جدید نتیجه توافق بین شرکت Pak Shaheen (Private) Limited پاکستان و Neco Line روسیه است.
عبدالله قیصر، مدیر عامل شرکت پاک شاهین ، در این رابطه به اکسپرس تریبیون گفت: اولین کشتی به نام کریستال از سنت پترزبورگ روسیه حرکت و پس از عبور از کانال سوئز، دریای سرخ و اقیانوس هند، در بندر کراچی پهلو می گیرد.
وی گفت: راه اندازی این سرویس حمل دریایی مستقیم بین بنادر پاکستان و روسیه، به دو کشور برای استفاده از فرصت های تجاری موجود کمک می کند، تجارت متقابل را افزایش می دهد و به نفع صادرکنندگان پاکستانی عمل می کند.
پیش از این، صادرات کالا به روسیه به طور غیر مستقیم و از طریق بنادر ترانشیپی زمان زیادی را تلف می کرد، اما اکنون حمل و نقل مستقیم به صادرکنندگان پاکستانی کمک می کند تا با استفاده از کاهش زمان حمل (ترانزیت تایم)، مقدار محمولات ارسالی خود را افزایش دهند.
وی افزود، تاخیر در تحویل محصولات پاکستانی به بازار روسیه به نفع کشورهای رقیب بود.
او همچنین خاطرنشان کرد: انتقال میوه پاکستان به روسیه از طریق کشورهای ثالث بیش از ۵۰ روز طول می کشد درحالی که اکنون از طریق این سرویس مستقیم، اینگونه محموله های صادراتی را ظرف ۱۹ تا ۲۴ روز به مقصد می رسند.
وی گفت: در روسیه تقاضای زیادی برای محصولات پاکستانی وجود دارد که با باز شدن مسیر مستقیم حمل دریایی، رقابت پذیری آنها افزایش می یابد.
پس این همه سرمایهگذاری دولت تو کوریدور جنوب شمال ایران چی میشه؟