اتوبوس های تندرو بهتر است یا تراموا
رئیس اداره کل تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ به مقایسه فنی و ذکر مزایا و معایب اتوبوس های تندرو BRT و تراموا LRT پرداخت.

رئیس اداره کل تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ به مقایسه فنی و ذکر مزایا و معایب اتوبوس های تندرو BRT و تراموا LRT پرداخت.
به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، سرهنگ زینی وند رئیس اداره کل تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: تراموا یا همان LRT Light Rail Transit ، که ترکیبی از سیستم های BRT و تراموا است، به تازگی وارد تهران شده است. این سیستم جدید حمل و نقل شهری ظرفیت حمل ۳۰۰ نفر در هر دستگاه را دارد.
وی افزود: تست های مربوط به تراموا در شب ها در مسیرهایی مانند محورهای انقلاب، آزادی و دماوند از پایان شرق قدیم تا میدان آزادی در حال انجام است تا نحوه عبور از تقاطع ها، میادین و ایستگاه ها بررسی شود.
رئیس اداره کل تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: یکی از ویژگی های برجسته این تراموا، استفاده از سنسورهای هوشمند است. این سنسورها در صورت تغییر مسیر، هشدار داده و راننده را از انحراف از مسیر اصلی مطلع می کنند. به همین دلیل، راننده باید بر روی خطوط مشخص شده حرکت کند. در هر دو سمت تراموا کابین هایی برای راننده در نظر گرفته شده که به او امکان می دهد تا در انتهای مسیر، دوباره به سمت دیگر برگشته و به راحتی کنترل وسیله نقلیه را برعهده بگیرد.
مقایسه فنی BRT و LRT
وی گفت: در حالی که تهران در حال تست سیستم تراموا یا LRT Light Rail Transit است، مقایسه این سیستم جدید با سیستم BRT Bus Rapid Transit در زمینه های مختلف نشان می دهد که LRT از مزایای زیادی برخوردار است.
سرهنگ زینی وند در این خصوص بیان کرد: یکی از مزایای اصلی LRT نسبت به BRT، امکان توسعه جهت افزایش ظرفیت است. این سیستم می تواند به طور انعطاف پذیری ظرفیت خود را افزایش دهد، در حالی که ظرفیت سیستم BRT محدودتر است.
وی ادامه داد: همچنین، از نظر مصرف انرژی، تراموا LRT به ازای هر مسافر انرژی کمتری مصرف می کند، که آن را به گزینه ای بهینه تر برای حمل و نقل شهری تبدیل می کند. علاوه بر این، این سیستم جدید ایجاد هویت شهری و نمادسازی را نیز در بر دارد و می تواند به طور مؤثری با محیط مدرن شهری ترکیب شود.
رئیس اداره کل تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از دیگر مزایای LRT می توان به آسایش سفر، تسهیل دسترسی مسافران به ناوگان حمل و نقل عمومی و ایجاد جاذبه سفر اشاره کرد که باعث جذب بیشتر مسافران و راحتی آنها در استفاده از سیستم خواهد شد.
وی بیان کرد: این پروژه طبق مصوبه شورای عالی هماهنگی ترافیک کل کشور در حال اجرا است و تست های آن در مسیرهایی از میدان شرق قدیم منطقه تهرانپارس تا میدان آزادی در حال انجام است. در صورت موفقیت آمیز بودن این تست ها، به یکی از بخش های اصلی حمل و نقل شهری تهران تبدیل خواهد شد.
یک چیز که 《فقط》 تعریفش کردند بدانید 《 گندش》 در خواهد آمد ،
هیچ پدیده ای در خلقت و جهان نیست که توامان با مزیت و عیب نباشد .
اینجا هم فقط مزایا گفته میشود ، خب هیچکس نمیگه مثلا
۱- قیمت یک اتوبوس ۳ کابینه تفاوتش با lrt چقدره ؟
ایا صرفه اقتصادی داره
۲- LRT به زیرساخت اسفالت اسیب جدی میزنه ، هزینه تعمیر اسفالت چگونه جبران میشود (منطکرم دید بلند مدت هزینه فایده هست باید سود بهره برداری دید(
۳-شبکه تامین قطعات یدکی این فناوری چگونه هست ؟ (چون کالای انحصاری تولید چین هست ، امکان تامین جایگزین ندارد)
۴- امکان تعمیرات و تربیت تکنسین ایا دیده شده ؟ یا انهم از چین باید بیاد
۵-بهره وری تراموا ریلی ۷ برابر تراموا چرخ لاستیکی از نظر استهلاک هست ، هزینه زیرساخت بیشتری دارد اما استهلاک ریل بسیار کمتر هست .
خلاصه یک طرح میاریم باید بتوانیم افکار عمومی قانع کنیم ،مگر نه به پدیده 《مونوریل قم 》 بدل میشه و یا مونوریل تهران سریع جمعش کردند