بازدید سایت : ۶۸۵۵۵

۲۵ استان کشور همچنان متاثر از حوادث جوی است

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه هنوز ۲۵ استان کشور متاثر از حوادث جوی است، گفت: تا کنون بیش از ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر از هموطنانمان از خدمات این جمعیت بهره مند شده اند.

۲۵ استان کشور همچنان متاثر از حوادث جوی است
تین نیوز |

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه هنوز ۲۵ استان کشور متاثر از حوادث جوی است، گفت: تا کنون بیش از ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر از هموطنانمان از خدمات این جمعیت بهره مند شده اند.

به گزارش تین نیوز از سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، بابک محمودی افزود: از هجدهم تا ساعت ۱۰:۳۰ صبح بیست و دوم بهمن ماه نجاتگران هلال احمر در ۲۵ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان و همدان به ۱۸هزار و ۸۸۲ نفر از هموطنان خدمات امداد و نجات ارائه کردند.

وی بیان داشت: ۱۳ هزار و ۳۸۵ نفر در قالب چهار هزار و ۴۲۰ دستگاه خودرو گرفتار شده در برف و کولاک توسط نجاتگران هلال احمر رهاسازی شدند که در این عملیات ها به سه هزار و ۸۱۲ نفر از سرنشینان خودروها اسکان اضطراری داده شد و ۲ هزار و ۲۳۲ نفر نیز به مناطق امن منتقل شدند.

محمودی اظهار داشت: در این بازه زمانی ۲۵ نفر دچار مصدومیت شدند که نجاتگران جمعیت هلال احمر پس از انجام اقدامات اولیه آنان را به مراکز درمانی انتقال دادند.

این مقام مسئول در خاتمه اضافه کرد: ۴۶۴ تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر متشکل از یک هزار و ۵۲۷ نفر نجاتگر در این عملیات حضور دارند و در حال امدادرسانی به هم وطنان هستند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.