بازدید سایت : ۳۸۶۹۰

خودروهای متصل؛ گامی هوشمند برای کاهش تصادفات ​

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه خودروهای متصل با تبادل داده میان خودرو، جاده و سیستم های هوشمند می توانند انقلابی در ایمنی رانندگی ایجاد کنند، از کاهش چشمگیر تصادفات با بهره گیری از این فناوری خبر داد.

خودروهای متصل؛ گامی هوشمند برای کاهش تصادفات
​
تین نیوز |

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه خودروهای متصل با تبادل داده میان خودرو، جاده و سیستم های هوشمند می توانند انقلابی در ایمنی رانندگی ایجاد کنند، از کاهش چشمگیر تصادفات با بهره گیری از این فناوری خبر داد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم،  سردار سیدتیمور حسینی؛ رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به فناوری «خودروی متصل» اظهار کرد: این خودروها با بهره گیری از اینترنت اشیا و اتصال به سیستم های شهری و جاده ای، قادرند رفتارهای ترافیکی، سرعت و مسیر حرکت رانندگان را کنترل کنند. استفاده از این فناوری می تواند به طور چشمگیری موجب کاهش تصادفات جاده ای شود.

وی افزود: خودروی متصل از طریق تبادل اطلاعات با سیستم های مدیریت ترافیک و سایر خودروها، به رانندگان کمک می کند در مسیرهای ایمن تر حرکت کرده و از وقوع حوادث جلوگیری نمایند. این فناوری در کشورهای مختلف مورد استفاده قرار گرفته و امید می رود با بهره گیری از آن در کشور، آمار تصادفات جاده ای به طور چشمگیری کاهش یابد.

حمایت دولت از طرح های ایمنی ترافیکی

سردار حسینی در ادامه، با تأکید بر اهمیت حمایت دولت از طرح های ایمنی ترافیکی گفت: دولت و مقامات ارشد کشور، از جمله رئیس جمهور محترم و وزیر صنعت، معدن و تجارت، از طرح های ایمنی ترافیکی پلیس حمایت کرده اند. این رویکرد حمایتی می تواند به تحقق طرح های تحول آفرین در حوزه ایمنی جاده ای کمک کرده و امیدواری ها برای کاهش بیشتر تصادفات را افزایش دهد.

امید به کاهش تصادفات با فناوری های نوین

سردار حسینی خاطرنشان کرد: همان طور که مستحضرید، در طرح ترافیکی نوروز 1404، تعداد 101,643 فقره تصادف فوتی، جرحی و خسارتی به ثبت رسیده است. امیدواریم با اجرای برنامه های هوشمندسازی، به ویژه بهره گیری از فناوری خودروی متصل و به روزرسانی تجهیزات پلیسی، بتوانیم رفتارهای ترافیکی، سرعت و مسیر حرکت رانندگان را کنترل کرده و در نتیجه، میزان تصادفات را به شکل قابل توجهی کاهش دهیم.

تأثیر فناوری خودروی متصل در کاهش تصادفات

بر اساس این گزارش، خودروهای متصل با استفاده از اینترنت اشیا، قادر به برقراری ارتباط با سایر خودروها، زیرساخت های جاده ای و سیستم های مدیریت ترافیک هستند.

این ارتباطات به بهبود ایمنی، کاهش تصادفات و بهینه سازی جریان ترافیک کمک می کند. برای مثال، در شهر نیویورک، برنامه ای با عنوان «Vehicle Pilot» با بهره گیری از داده های جمع آوری شده توسط خودروهای متصل، در بهبود مدیریت ترافیک و ارتقای ایمنی نقش مؤثری داشته است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.