◄ لزوم بررسی رفتار رانندگان از لحاظ پزشکی و ترافیک
تین نیوز | رئیس پلیس سابق راهور تهران گفت: باید رفتار رانندگان در شرایط خستگی و خواب آلودگی به دلیل از بین رفتن تکلیف رانندگی، از لحاظ پزشکی، حمل و نقل و ترافیک و رفتار شناسی مورد بررسی قرار گیرد.
سرهنگ سید هادی هاشمی در گفتگو با خبرنگار تین نیوز با اشاره به رفتار رانندگان خودرو های شخصی و عمومی در زمان خواب آلودگی اظهار داشت: خستگی و خواب آلودگی موجب از بین رفتن تکلیف رانندگی، افزایش سرعت و در نهایت به واژگونی و خطر افتادن جان راننده و مسافران می شود.
وی افزود: این رفتار رانندگان خودروهای ناوگان حمل و نقل عمومی و شخصی باید از لحاظ پزشکی، رفتار شناسی و حمل و نقل و ترافیک مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس پلیس سابق راهور تهران با اشاره به سرعت مجاز اتوبوس ها در مسیرهای گوناگون بیان داشت: سرعت مجاز در آزادراه و بزرگراه طبق قانون راهنمایی و رانندگی کشور و در جاده ها بر اساس تابلوهای منصوب مشخص می شود. همچنین در صورت عدم وجود تابلوهای هشدار سرعت، اتوبوس ها می توانند با سرعت 100 کیلومتر در روز و 90 کیلومتر بر ساعت در شب حرکت کنند.
سرهنگ هاشمی خاطرنشان کرد: طبق مطالعهای که روی علل تصادفات در انگلیس صورت گرفته حدود ۱۰ درصد تمام سوانح رانندگی در رابطه با خوابآلودگی بوده است و نکته قابل توجه اینکه ۲۰ تا ۳۰ درصد از تصادفات رانندگان حرفهای ناشی از اختلالات خواب و خوابآلودگی است.