آمار فوت شدگان تصادفات خراسان جنوبی 68 درصد افزایش یافت
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت از ابتدای امسال تاکنون تعدادمتوفیان تصادفات جاده ای استان ۶۴ نفر بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۸ درصد افزایش یافته است.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت از ابتدای امسال تاکنون تعدادمتوفیان تصادفات جاده ای استان ۶۴ نفر بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۸ درصد افزایش یافته است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سرهنگ علیرضا رضایی روز پنجشنبه در نشست خبری با اشاره به آمار و تحلیل تصادفات در جادههای خراسان جنوبی اظهار داشت: در این مدت ۴۹ فقره تصادف فوتی در استان داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۳ درصد افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه بیشترین متوفیان تصادفات رانندگی را جوانان ۲۰ تا ۴۰ ساله تشکیل میدهند ادامه داد: آمار متوفیان تصادفات امسال ۶۴ نفر بوده که این آمار نسبت به سال گذشته در مدت مشابه ۶۸ درصد افزایش را نشان میدهد.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: ۷۹۷ نفر نیز در تصادفات ابتدای امسال تاکنون مصدوم شدند که این آمار هم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷ درصد افزایش داشته است.
وی از افزایش ۵۰ درصدی برخورد با تخلفات حادثه ساز خبر داد و افزود: در همین راستا ۷۰۶ خودرو توقیف شده که از این تعداد ۶۱۲ دستگاه به علت تخلفات حادثه ساز بوده است.
سرهنگ رضایی یادآور شد: وضعیت حوادث رانندگی و میزان تلفات آن در استان از نرم کشوری بیشتر است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به وقوع ۶ حادثه رانندگی که اتوبوس در آن نقش داشته است بیان کرد: اکثر متوفیان از قشر جوان هستند.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت :۴۶ درصد حوادث فوتی و جرحی در راههای اصلی، ۴۴ درصد روستایی و ۱۰ درصد در راههای فرعی رخ میدهد.
وی با تاکید بر اینکه بیشترین نوع تصادفات، واژگونی و خروج از جاده بوده است افزود: اقدامات خوبی از جمله شیب شیروانی و ایمن سازی دهانه پلها شروع شده که نیاز به تکمیل دارد تا شدت تصادفات کاهش یابد.
سرهنگ رضایی با اشاره به تحلیل سه علت در تصادفات جادهای بیان کرد: بالغ بر ۷۰ درصد تصادفات استان به خاطر عدم توجه به جلو، تخطی از سرعت مطمئنه و تجاوز به چپ رخ میدهد.
وی بر توجه موتورسواران برای استفاده از کلاه ایمنی نیز تاکید کرد و گفت: آماده ارائه آموزشهای لازم به خصوص در روستاها هستیم.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی با بیان اینکه ۴۰ درصد متوفیان حوادث رانندگی را سرنشینان خودروها شامل میشود ادامه داد: بستن کمربندی ایمنی نقش بسزایی در کاهش تلفات رانندگی دارد که لازم است تمام سرنشینان آن را جدی بگیرند.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی سومین استان پهناور کشور است افزود: دو استان پهناور دیگر هر کدام ۲ اداره کل راهداری دارند.
سرهنگ رضایی ادامه داد :۱۱ درصد راههای آسفالته، ۷.۵ درصد راههای شریانی و ۵.۲ درصد راههای روستایی کشور در خراسان جنوبی واقع شده است.
وی افزود: سهم بزرگراهها در خراسان جنوبی ۲.۵ درصد است که به شکل باند دوم جادهها احداث شده و به عنوان جاده یک طرفه از آن استفاده میشود.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی با بیان اینکه ۱۰ هزار و ۲۹۲ پل در راههای استان ساخته شده گفت: هفت هزار و ۳۵۲ پل در جادههای اصلی و ۲ هزار و ۵۴۰ پل در راههای فرعی وجود دارد.
وی از شناسایی ۲۷ نقطه حادثه خیز شناسنامه دار در استان خبر داد و افزود: هشت نقطه در سالهای گذشته برطرف شده و ۱۹ نقطه دیگر به قوت خود باقی است که آشکارسازی و اقدامات ایمنی اولیه انجام شده اما نیاز به اصلاح دارد.
سرهنگ رضایی ادامه داد: ۳۰ نقطه پر تصادف هم در جادههای استان شناسایی شده که در اولویت است و باید به عنوان نقاط حادثه خیز معرفی شود تا اعتبارات ملی برای اصلاح آن اختصاص یابد.
وی با اشاره به وجود ۱۰ هزار و ۴۶۹ نفر راننده حمل و نقل بار و مسافر در استان از آنها به عنوان کاربران دائمی جادهها یاد کرد و گفت یکی از مشکلات جادهای استان نبود تجهیزات آتش نشانی است که این امر موجب میشود خودروها کاملاً در آتش بسوزد.
وی قاچاق سوخت را یکی دیگر از علل وقوع برخی تصادفات عنوان کرد و گفت: برخی نقشهای پنهان در تصادفات وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
سرهنگ رضایی با اشاره به وقوع سیل در اواخر اسفند سال گذشته و اوایل امسال در استان بیان کرد: در این ارتباط اقداماتی خوبی در بحث کنترل راهها با مشارکت پلیس و راهداری انجام گرفت.
وی ادامه داد: در محورهای اصلی استان به خاطر وقوع سیل امسال ۲۰۴ پل، ۱۵۸ آبنما و ۷۸ راه آسیب دیده است.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی اضافه کرد: در راههای فرعی روستایی نیز ۱۷۰ پل، ۴۸۶ آبنما و ۲۰۹ کیلومتر راه دچار آسیب شدند.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل افزایش تصادف وقوع سیل در استان بوده است تصریح کرد: برخی محورها مثل دیهوک راور، عشق آباد بردسکن و نهبندان شهداد به خاطر سیل آسیب جدی دیده که بار ترافیک این محورها روی جادههای دیگر استان قرار گرفته لذا سوانح افزایش پیدا کرده است.
سرهنگ رضایی کنترل قاچاق سوخت و افزایش روشنایی به خصوص در پارکینگهای جادهای را در کاهش تصادفات اثرگذار دانست و افزود: قرارگاه کاهش تصادفات هر ماه در ستاد فرماندهی انتظامی استان برگزار میشود که به تجزیه و تحلیل تصادفات میپردازیم.
وی از ورود خودروهای کنترل نامحسوس هوشمند به استان خبر داد و گفت: این خودروها مجهز به سیستم سرعت سنج هستند که به زودی رونمایی خواهند شد.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی با اشاره به بازدیدهای مشترک در ۳۰ کیلومتری شهرها بیان کرد: ۲۲۶ ورودی غیر مجاز در این محدودهها مسدود شده است.
وی نقش رسانهها را در کاهش حوادث رانندگی یادآور شد و گفت: همانطور که برای جاده بیرجند - قاین از طریق رسانهها جو روانی ایجاد شد که رعایت نکات ایمنی را از سوی رانندگان در پی داشت برای سایر محورها نیز نیازمند همکاری رسانهها در فرهنگ سازی هستیم.