بیش از 100پروژه در صنعت خودرو تعریف شده است
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) از تعریف بیش از ۱۰۰ پروژه در صنعت خودرو برای سال جاری خبر داد.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) از تعریف بیش از ۱۰۰ پروژه در صنعت خودرو برای سال جاری خبر داد.
به گزارش تیننیوز به نقل از ایسنا، فرشاد مقیمی ضمن تشریح برنامههای وزارت صمت در راستای تحقق رونق تولید در سال جاری، مهمترین برنامه این وزارتخانه را توسعه ساخت داخل عنوان کرد.
وی از تعریف بیش از ۱۰۰ پروژه در حوزه خودروسازی برای سال ۱۳۹۸ خبر داد که فهرست آنها تا بیستم فروردین نهایی خواهد شد و اظهار کرد: تحریمهای یکجانبه و غیرقانونی آمریکا با هدف نابودی صنعت خودرو اعمال شده بود، اما با تعریف پروژههایی در این حوزه و ممنوعیت واردات برخی از تجهیزات، با این تحریمها مقابله کردیم.
وی با اشاره به اینکه موضوع ساخت داخل یکی از محوریترین برنامههای این وزارتخانه است، گفت: با توجه به قانون جدید حداکثر استفاده از توان تولید داخل در همه حوزههایی که پتانسیل ساخت داخل دارند برنامههایی تدوین میشود.
معاون امور صنایع وزارت صمت تشکیل کمیتهای ذیل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استانها را از جمله دیگر برنامههای این وزارتخانه عنوان و خاطرنشان کرد: در راستای تحقق رونق تولید در حوزه تأمین مواد اولیه مورد نیاز، برگزاری حداقل ۵۲ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید زیر نظر استانداران و در سطح استانها پیشبینی شده و تمام اختیارات ستاد ملی به ستاد استانها تفویض شده است.
مقیمی در ادامه اظهار کرد که به روز رسانی ظرفیتهای تولید و باز فعال کردن واحدهای تولیدی غیر فعال یکی دیگر از مهمترین برنامههای وزارت صمت در راستای رونق تولید در سال جاری است.
رونق تولید؛ نیازمند تقسیم کار ملی
وی با تاکید بر اینکه برای رونق تولید باید تقسیم کار درست در سطح ملی صورت بگیرد، تصریح کرد: رونق در تولید حتماً رونق در تأمین مواد اولیه همچون تأمین برق، گاز و صنایع پتروشیمی را نیز به همراه خواهد داشت.
معاون امور صنایع وزارت صمت با بیان اینکه تولید فقط شامل بخش صنعت نیست، اظهار کرد: برای مثال در برخی از صنایع همچون پوشاک و کیف و کفش بیش از ۹۰ درصد صنعت در حوزه اصناف است؛ بنابراین صنوف را نیز درگیر برنامههای مربوط به رونق تولید کردهایم.
وی افزود: تولید در حوزههای جهاد کشاورزی، نیرو، نفت و حتی فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز وجود دارد و باید همه درگیر رونق تولید شوند.