بازدید سایت : ۵۳۱۴۷

ضرورت نصب فیلتر دوده بر خودروهای دیزلی

معاون بهداشت بر ضرورت نصب فیلترهای کاهنده آلودگی هوا بر روی خودروهای دیزلی و وسائط نقلیه عمومی همچون اتوبوس‌ها و کامیون‌ها تاکید کرد.

ضرورت نصب فیلتر دوده بر خودروهای دیزلی
تین نیوز |

معاون بهداشت بر ضرورت نصب فیلترهای کاهنده آلودگی هوا بر روی خودروهای دیزلی و وسائط نقلیه عمومی همچون اتوبوس‌ها و کامیون‌ها تاکید کرد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا رئیسی تقویت زیرساخت های حمل و نقل عمومی، کاهش تک سرنشینی، بالابردن کیفیت سوخت، نصب فیلتر کاهنده آلودگی هوا بر روی خودروهای دیزلی و وسائط نقلیه عمومی، کاهش تردد افراد در معرض خطر همچون کودکان، زنان باردار، سالمندان، بیماران مزمن تنفسی و قلبی در زمان پیک آلودگی هوا در کلانشهرها را از جمله مهم ترین  راهکارهای مقابله با آلودگی هوا برشمرد و گفت: مقابله با معضل آلودگی هوا کار یک سازمان یا ارگان نیست و همه ارگان ها و سازمان ها و مردم باید برای کاهش آلودگی هوا کمک و با هم همکاری کنند.

وی افزود: تقویت زیرساخت‌های حمل و نقل عمومی راهکار بسیار شناخته شده‌ای در دنیا است که هم اکنون کشورهای درگیر با آلودگی هوا این راه را در پیش گرفته اند.

وی ایجاد آلودگی بیشتر توسط خودروهای دیزلی نسبت به وسائط نقلیه بنزینی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: خودروهای دیزلی نسبت به خودروهای بنزینی ذرات معلق آلوده کننده بیشتری تولید می‌کنند، بنابراین لازم است با نصب فیلترهای مخصوص کاهنده آلودگی بر روی این خودروها در جهت کاهش آلودگی گام برداریم.

معاون بهداشت گفت: لازم است افراد در معرض خطر همچون کودکان زیر ۵ سال، مادران باردار و افراد سالمند بالای ۶۵ سال، بیماران مزمن تنفسی و قلبی از تردد در روزهای پیک آلودگی هوا به ویژه کلانشهرهای بزرگ خودداری کنند. استفاده از ماسک‌های مخصوص نیز به سلامتی افراد کمک می‌کند.

رئیسی افزود: افزایش کیفیت سوخت وسائط نقلیه بنزین سوز و کیفیت ساخت این وسایل نقلیه راه حل دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی از شهروندان خواست تا حد امکان از تک سرنشینی به ویژه در ایام تشدید آلودگی هوا اجتناب کنند و گفت: متاسفانه بررسی‌ها نشان می‌دهد در مهر و آبان ۹۸ شاخص کیفیت هوا بیشتر از سال قبل در همین ماه‌ها افت کرده است. امسال تعداد روزهای سالم نسبت به سال قبل کمتر شده که این یعنی آلودگی افزایش یافته است. در تهران شاهد افرایش ۳.۳ برابری حد مجاز ذرات معلق آلوده کننده هوا در مقایسه با استانداردهای سازمان بهداشت جهانی هستیم.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.