بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

راه آهن همدان سنندج این هفته افتتاح می‌ شود

راه آهن همدان سنندج با ظرفیت جابه جایی یک میلیون تن بار و ارزش روز ۱۵۰ هزار میلیارد ریال در آستانه بهره برداری قرار دارد.

راه آهن همدان  سنندج این هفته افتتاح می‌ شود
تین نیوز |

راه آهن همدان سنندج با ظرفیت جابه جایی یک میلیون تن بار و ارزش روز ۱۵۰ هزار میلیارد ریال در آستانه بهره برداری قرار دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور امروز در نشست خبری اظهار کرد: ۱۴ هزار کیلومتر مسیر ریلی در کشور موجود است که نزدیک به ۳ هزار ۳۰۰ کیلومتر در حال احداث و حدود ۵ هزار کیلومتر در حال بررسی و مطالعه است.

وی افزود: در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم با اولویت بندی پروژه ای کشور، بنا شد پروژه هایی که منابع بیشتری در دست دارند در اولویت بهره برداری و احداث قرار گیرند.

خادمی به پروژه ریلی سنندج - همدان اشاره کرد و گفت: احداث مسیر ریلی سنندج -همدان از چندی پیش در دستور کار شرکت ساخت قرار گرفت که این مسیر بخشی از کریدور ریلی مرکز کشور از تهران تا مرز باشماق است و در ادامه به کشور عراق کشیده شود.

وی با بیان اینکه امسال از دو پروژه دیگر بهره برداری می کنیم، افزود: تا پایان هفته جاری راه آهن سنندج- همدان به اتمام می رسد و با حضور رئیس جمهور در استان کردستان افتتاح خواهد شد.

خادمی ادامه داد: طی سنوات مختلف ۱۵۱ کیلومتر از پروژه ریلی سنندج- همدان با مبلغ ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیارد تومان احداث شد که ارزش امروز این پروژه ۱۵ هزار میلیارد تومان برآورد می شود. در این مسیر که به صورت کامل ایمن سازی شده، ۲۹ دستگاه پل به میزان بیش از ۱۰ متر -به صورت زیر گذر- و ۴۱۱ دستگاه پل کوچک احداث شده است.

گفتنی است، راه آهن همدان- سنندج ۱۵۱ کیلومتر طول دارد که با احتساب خطوط ایستگاهی به ۱۷۸ کیلومتر می رسد و ٤٨ کیلومتر آن در استان همدان و حدود ۱۰۳ کیلومتر آن نیز در استان کردستان واقع شده است.

خط ریلی همدان- سنندج از ایستگاه همدان آغاز شده و ضمن عبور از حوالی شهرهای بهار، لالجین، صالح آباد، قروه و دهگلان به ایستگاه سنندج منتهی می شود و مقرر است در ادامه مسیر با عبور از شهر مریوان به مرز باشماق متصل شود.

راه آهن همدان- سنندج ظرفیت جابه جایی ۶۰۰ هزار نفر و یک میلیون تن بار در سال را دارد که با توجه به توسعه صنایع منطقه ای در سنوات اخیر و افزایش جمعیت، این ارقام در بخش باری افزایش قابل ملاحظه ای خواهد یافت.

در فاز دوم بهره برداری و تکمیل خطوط ایستگاهی و اتصال خطوط پیش بینی شده به مراکز بار در استان کردستان ظرفیت این محور به ۸ تا ۹ میلیون تن بار در سال ارتقا می یابد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.