تولید ۱۹۷۵ دستگاه لوکوموتیو و واگن در ۸ ماه
رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، از تولید هزار و ۹۷۵ دستگاه انواع لوکوموتیو، واگن، بوژی و بدنه در ۸ ماه منتهی به آذرماه امسال خبر داد.
![تولید ۱۹۷۵ دستگاه لوکوموتیو و واگن در ۸ ماه](https://cdn.tinn.ir/thumbnail/0aUGXYvSN7Mj/U7Ccvlt33jn-OqlMlImgutVLjEcw-jhlF2WJsSK4fMDDVSZN8IEX4Zd7jkGxwBqLJ5jM-fGYwhs1w24HZ1koLLbZckKzLQFw/%D9%81%D8%B1%D8%B4%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%DB%8C%D9%85%DB%8C.jpg)
رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، از تولید هزار و ۹۷۵ دستگاه انواع لوکوموتیو، واگن، بوژی و بدنه در ۸ ماه منتهی به آذرماه امسال خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، فرشاد مقیمی در سومین نشست کمیته ریلی که با حضور معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزرات صمت و مدیران شرکت های تولیدی حوزه ریلی برگزار شد، گفت: برای سال ۱۴۰۳ تولید ۳ هزار و ۸۵۸ دستگاه انواع لوکوموتیو، واگن، بوژی و بدنه برنامه ریزی شده بود که تولید یک هزار و ۹۷۵ دستگاه در ۸ ماه امسال محقق شده است؛ این میزان تولید در ۸ ماهه سال ۱۴۰۲، یک هزار و ۷۹۲ دستگاه بود.
رئیس هیئت عامل ایدرو اضافه کرد: سازمان گسترش در حوزه صنایع ریلی، همگرایی زنجیره عرصه و تقاضا، تجمیع سازی، کاهش قیمت و افزایش کیفیت را دنبال می کند.
معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت نیز در این نشست با اشاره به مشکلات ثبت سفارش، تخصیص ارز و گمرک در حوزه صنایع ریلی گفت: به دنبال اصلاح فرآیند و کوتاه کردن مسیر و حل مسئله هستیم.
سید حامد عاملی از انجمن های حوزه ریلی خواست پیشنهادهای خود را برای حل مسائل اعلام کنند.
در این جلسه مدیران واحدهای تولید صنایع ریلی، مسائل و چالش های واحدهای تولیدی خود را ارائه کردند. اقتصاد نامناسب حمل و نقل ریلی، امکان نامناسب در بهره مندی از فرصت های مندرج در ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید، عمر بالای واگن های باری و مسافری، سفارش گذاری محدود و عدم امکان نوسازی ناوگان به علت اقتصاد نامناسب از جمله مشکلات و موانع کلیدی صنایع ریلی عنوان شد.
با سلام و تشکر از این خبر
تعبیری هست برای اشتباه جمع کردن سیب و گلابی برای نشان دادن تفاوت این دو، آیا لکوموتیو و واگن را میشود جمع کرد، یکی درخت سیب است و دیگری سیب، درحالی که ما الان سیب مازاد داریم و در حال پوسیدن