ورود نخستین محموله شکر ترانزیتی از ایران به افغانستان از طریق مرز شمتیغ در راه آهن شرق
مدیرکل راهآهن شرق از حمل نخستین محموله شکر ترانزیتی از بندرعباس به افغانستان از طریق مرز ریلی شمتیغ خبر داد.

مدیرکل راه آهن شرق از حمل نخستین محموله شکر ترانزیتی از بندرعباس به افغانستان از طریق مرز ریلی شمتیغ خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی راه آهن شرق علی حکامی قاسمی از ورود نخستین محموله شکر ترانزیتی از ایران به افغانستان از طریق مرز شمتیغ در راه آهن شرق خبر داد و اظهار کرد: این محموله که شامل ۲۰ دستگاه واگن و ۴۰ کانتینر حامل شکر بود، توسط شرکت فورواردر سپهران ریل راسا حمل شد و از طریق مرز شمتیغ به مقصد افغانستان ارسال شد.
وی با اشاره به اهمیت این محموله افزود: ورود این قطار نه تنها نشان دهنده ظرفیت بالای شبکه ریلی شرق کشور در جابه جایی کالاهای ترانزیتی است، بلکه گامی مهم در توسعه تبادلات تجاری میان ایران و افغانستان به شمار می رود.
مدیرکل راه آهن شرق تصریح کرد: با انجام این عملیات، امکان سیر و تخلیه واگن های حامل مواد غذایی به افغانستان فراهم شده و این امر می تواند به افزایش حجم ترانزیت کالاهای اساسی از مسیر ریلی ایران به افغانستان منجر شود.
حکامی قاسمی همچنین تأکید کرد که توسعه حمل ونقل ریلی در این مسیر، علاوه بر کاهش هزینه های حمل ونقل، موجب تسریع در انتقال کالا و افزایش تعاملات اقتصادی میان دو کشور خواهد شد.
حالا دیگه اموال ملت را میفرستند طرف افعانها
خوبه دیگه شکر مفت بدید به اونا
به مردم ایران خداتومن میدید
تا الان غزه و فلسطین ، حالا هم افغانستان ، بلاخره یجور باید مردم نداشته باشن
افغانستان شکر از امارات خریداری کرده مفت نیست
کمک به طالبان .حتی به اندازه سر سوزن .خلاف مصلحت ایرانه .اب چی شد؟
سلام ،چرا برابر تمام بد عهدی های افغانستان از جمله تحریم آب وخشکاندن سیستان و مشهد مقدس و ایجاد نا امنی توسط مهاجرین قانونی وغیر قانونی گرفتن خاک وناموس ،که خود اینها طعنه می زنند ولی ،،،ایران این همه خدمات می دهد