بازدید سایت : ۶۹۳۳۳
مهندس علی مسعودی رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان شیراز تشریح کرد:

بررسی علت تصادفات در کمربندی شهر شیراز

تصادفات یکی از مهمترین معضلات اجتماعی در جهان محسوب می شود که همه ساله جان تعداد زیادی از مردم را گرفته و هزینه های بزرگی را به جوامع وارد کرده است.

بررسی علت تصادفات در کمربندی شهر شیراز
تین نیوز |

تصادفات یکی از مهمترین معضلات اجتماعی در جهان محسوب می شود که همه ساله جان تعداد زیادی از مردم را گرفته و هزینه های بزرگی را به جوامع وارد کرده است. در کشور ما نیز این موضوع به مشکلی بزرگ و مهم تبدیل شده است به گونه ای که ایران به لحاظ تصادفات و سوانح جاده ای و ترافیکی به عنوان یکی از بیشترین موارد تصادف و مرگ و میر ناشی از آن معرفی شده است.اما در شهر شیراز یکی از پر حادثه ترین محورها، کمربندی این شهر است که سالانه شاهد آمار بالایی از تصادفات در آن هستیم.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس مهندس علی مسعودیبا ذکر مطلب بالا گفت:از علل مهم پرحادثه بودن کمربندی شیراز، مکان غیرصحیح آن در شهر است که گسترش شهر در دوطرف جاده، کمربندی را به بزرگراه شهری تبدیل کرده استبا این تفاوت که در بزرگراه های شهری تقاطع ها به صورت غیر همسطح، دسترسی ها محدود و عبور وسایل نقلیه سنگین ممنوع است،اما در این محور تمامی موارد ذکر شده باعث آمار بالای تصادفات شده است.

رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان شیراز افزود: از آنجا که کمربندی از محورهای برون شهری محسوب می شود کاربران آن نیز با فرهنگ رانندگی برون شهری تردد می کنند از طرف دیگر ساکنان شهرک های اطراف کمربندی و کاربرانی که به دلیل کم بودن ظرفیت خیابان های شهری و ترافیک به کمربندی پناه می آورند، با فرهنگ خیابان شهری به آن برخورد می کنند که ترکیب این دو فرهنگ با هم منجر به بینظمی و ناهنجاری در جاده می شود و نتیجه آن حوادث رانندگی فراوان در طول این محور می باشد.

مهندس مسعودی در بررسی علت تصادفات در کمربندی شیراز اشاره کرد: بیشترین عامل تصادف مربوط به عدم توجه به جلو،‌عدم رعایت حق تقدم و عدم رعایت فاصله طولی می باشد کهشدت تصادفات و احتمال خطر مرگ به طور قابل ملاحظه ای با افزایش سرعت وسایل نقلیه در ارتباط است و کاهش سرعت به طور چشمگیری تلفات تصادفات رانندگی را کاهش می دهد لذا لازم است که کنترل وسایل نقلیه با طرق گوناگون انجام شود.

وی اضافقه کرد: نصب دوربین مداربسته، تابلوهای هشداردهنده، سرعت کاه های ایمن و مهمتر از همه فرهنگسازی می تواند نقش مهمی در کاهش سرعت وسایل نقلیه داشته باشد.

مسعودی با اشاره به نقش بسزای تأکید کرد: در این راستا از سالهای گذشته تا کنون به صورت مستمر اقدام به شانه سازی، بخشنده کردن راه و ایجاد ناحیه بازیابی شده است که در صورت انحراف خودرو از مسیر اصلی امکان بازگشت خودرو به جاده مهیا شود و مجموعه این اقدامات باعث شده تا تصادفات فوتی به تصادفات جرحی و خسارتی تبدیل گردد.

رییس راهداری و حمل و نقل جاده ای شیراز در خصوص راهکار اساسی کاهش تصادفات کمربندی تشریح کرد: با توجه به گسترش شهر شیراز در دوسوی کمربندی شیراز و افزایش وسایل نقلیه در حال تردد و کم بودن ظرفیت شبکه معابر به خصوص برای تردد وسایل نقلیه عبوری ( سبک و سنگین) از شهر شیراز یا خروج وسایل نقلیه داخل شهر به خارج شهر یا سفرهای طولانی با سرعتی مناسب و بدون توقف احداث یک مسیر حلقه دور تا دور شهر شیراز لازم است که کمربندی با تعداد خطوط و ظرفیت بالا  که تقاطع ها در آن به صورت غیر همسطح تعریف شده باشد در خارج از محوطه شهری احداث گردد.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.