بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

فعالیت 30 شرکت حمل و نقل بین المللی در سیستان و بلوچستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک 30 شرکت حمل و نقل بین المللی و 115 نمایندگی از شرکت های حمل و نقل جاده ای در این استان فعالیت می کنند.

 فعالیت 30 شرکت حمل و نقل بین المللی در سیستان و بلوچستان
تین نیوز |

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک 30 شرکت حمل و نقل بین المللی و 115 نمایندگی از شرکت های حمل و نقل جاده ای در این استان فعالیت می کنند.

علی خانقائی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این شرکت ها ترانزیت کالا را از طریق مرز میلک و میرجاوه در سیستان و بلوچستان انجام می دهند.

وی با اشاره به اهمیت و جایگاه ویژه مجتمع های خدماتی و رفاهی در جاده های سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک 28 مجتمع خدماتی رفاهی در جاده های این استان در حال ارائه خدمت هستند و تا پایان سال پنج مجتمع دیگر نیز به بهره برداری خواهد رسید.

وی افزود: همچنین 70 موافقت اصولی برای ساخت مجتمع های خدماتی و رفاهی در سیستان و بلوچستان صادر شده است.

وی بیان کرد: از آنجایی که اکو نقش مهمی در حمل و نقل جاده ای میان کشورهای منطقه دارد در نشست با مشاور بین المللی دبیرخانه اکو و اتحادیه حمل و نقل بین المللی جاده ای در سیستان و بلوچستان علاوه بر مرز میرجاوه و میلک بر استفاده از مرز پیشین و ریمدان با کشور پاکستان نیز تاکید شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: در راستای تسهیل در ترانزیت و تسریع در روند تردد اقدامات زیادی توسط این اداره کل انجام شده که می توان به آغاز عملیات توسعه و تجهیز پایانه های مرزی اشاره کرد.

خانقائی ادامه داد: ورود و خروج ناوگان در این پایانه ها به صورت مکانیزه کنترل می شود که از عمده مزیت های آن کنترل تناژ ناوگان ورودی است.

وی به اهمیت بندر چابهار و مسیر ترانزیتی چابهار به میلک برای کشورهای عضو اکو اشاره کرد و گفت: زیر ساختهای جاده ای و ریلی در این مسیر در حال ساخت است و برنامه ریزی شده خط راه آهن این مسیر نیز تا پایان دولت دوازدهم به بهره برداری برسد.

وی تصریح کرد: همچنین عملیات 2 باند شدن مسیرهای چابهار - میلک و میرجاوه - زاهدان - کرمان که 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد بزودی به اتمام می رسد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: بارنامه کاغذی از ابتدای سال 97 حذف و اطلاعات تردد ناوگان حمل و نقل جاده ای به صورت مکانیزه در اختیار پلیس قرار می گیرد.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود 187 هزار و 502 کیلومتر مربع (معادل 5/11درصد مساحت کشور) و 19 شهرستان و بیش از 2 میلیون و 800 هزار نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود.

 

منبع: خبرگزاری ایرنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.