بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

تآسیس شرکت های هواپیمایی جدید

تآسیس شرکت های هواپیمایی جدید
|

تین نیوز|دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: محل تاسیس و راه اندازی 6 شرکت هواپیمایی و دو شرکت هلیکوپتری خصوصی تازه مجوز گرفته در مرکز استان ها خواهد بود.

 

به گزارش تین نیوز ، «مقصود اسعدی سامانی» بیست و دوم شهریورماه از صدور موافقت اصولی با درخواست تاسیس 6 شرکت جدید هواپیمایی و دو شرکت هلیکوپتری در نشست مشترک مسئولان بلندپایه سازمان هواپیمایی با وزیر راه و شهرسازی خبر داده بود.

در همین رابطه، اسعدی سامانی امروز (جمعه) در گفتگوباخبرنگارایرنا افزود: هر چند برای راه اندازی این شرکت ها موافقت اصولی کسب شده اما ممکن است شماری از این شرکت ها نتوانند امکانات و تجهیزات مورد نیاز را برای آغاز فعالیت خود مهیا کنند.

وی یادآوری کرد: این شرکت ها سه ماه فرصت دارند امور مربوط به ثبت را انجام دهند و پس از آن 6 ماه دیگر زمان دارند با خرید ناوگان و تهیه امکانات مورد نیاز، فعالیت خود را در عرصه هوانوردی کشور آغاز کنند.

وی افزود: اگر در زمان مقرر، به اجرای تعهدها موفق نشوند، برای دومین بار 6 ماه دیگر فرصت دارند؛ در غیر این صورت موافقت اصولی آنها لغو می شود.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: نزدیک هفت درصد سفرهای هوایی کشور در 40 فرودگاه انجام می شود که نشان می دهد ظرفیت بسیاری از فرودگاه ها خالی مانده است.

به گفته وی، انتظار می رود با آغاز به کار شرکت های تازه مجوز گرفته، از ظرفیت های خالی در این بخش استفاده بهینه شود.

سامانی درباره موافقت اصولی فعالیت یک شرکت هوایی به صورت چارتری نیز گفت: این شرکت دو ماه پیش برای تاسیس در مرکز یکی از استان ها موافقت اصولی خود را دریافت کرده و در حال تکمیل نظامنامه و احراز شرایط لازم برای آغاز فعالیت های هوانوردی است.

به گفته وی، این شرکت تاکنون چند فروند هواپیمای ساخته شده پس از سال 2000 میلادی را وارد کشور کرده است.

این مسئول یادآوری کرد شرکت های هوایی باید پس از گرفتن موافقتنامه اصولی، نسبت به تامین سرمایه لازم، خرید پنج فروند هواپیمای ملکی، گردآوری بایسته های مربوط به ساختار شرکت و تدوین نظامنامه های خود اقدام کنند؛ در این صورت این شرکت ها می توانند پس از تامین کفایت سرمایه، فعالیت خود را در این بخش به طور رسمی آغاز کنند.

به گزارش ایرنا، اکنون 14 شرکت هوایی در کشور فعال است و با آغاز به کار 6 شرکت تازه، شمار شرکت های هواپیمایی ایران به 20 مورد افزایش می یابد.

برای تاسیس هر شرکت هواپیمایی شرایطی در نظر گرفته شده که گام نخست آن تامین سه هزار و 500 میلیارد ریال نقدینگی و برخورداری از پنج فروند هواپیمای ملکی با عمر کمتر از 15 سال است.

 

 
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.