◄ ارتباط صنعت هوایی با دانشجویان قطع شده است
تیننیوز| حجت السلام و المسلمین محمدحسن ابوترابی نائب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی سهشنبه هفتهی گذشته (16آذرماه) به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو و سالروز هواپیمایی به دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری رفت.
به گزارش خبرنگار تیننیوز، وی در بین دانشجویان این دانشکده عنوان کرد: باید از تمام ظرفیتهای شما درعرصه صنعت هوایی در چارچوب قانونی که توسط مجلس تصویب شده است استفاده شود.
نائب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شما دانشجویان تربیت شده صنعت هوایی کشور هستید و امیدوارم بتوانیم از ظرفیت علمی و کاربردی شما در این صنعت بهرهگیری شود، تصریح کرد: امیدوارم بستر ورود شما به عرصه صنعت هوایی کشور فراهم شود که به احتمال بسیار قوی مشکلات این حوزه به نحوی حل خواهد شد.
دانشجوی دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری عنوان میکند؛ برخی از نمایندگان مجلس، برجام را جزو کارنامه درخشان مجلس شورای اسلامی میدانند اما مقام معظم رهبری از آن به عنوان خسارت محض یاد میکند.
این دانشجوی دانشکده هواپیمایی کشوری بیان کرد: کار من به عنوان یک دانشجو به جایی رسیده است که تنها باید منتظر ورود هواپیما به کشور باشم تا بتوانم وارد عرصه صنعت هوایی کشور بشوم؛ آیا این برجامی است که از آن سخن میگویید؟
پروژه ترمینال «سلام» به زودی آغاز به کار خواهد کرد
محمود نویدی مدیرعامل شهر فرودگاهی امامخمینی (ره) درباره آخرین وضعیت ترمینال «سلام» عنوان کرد: ما قراردادی با بنیاد مستعضفان امضاء کردهایم که پروژه ترمینال «سلام» به صورت BLT به آنها واگذار شده است.
وی در همین رابطه ادامه داد: اما منتظر هستیم تا بنیاد مستعضفان مقدمات تجهیز کارگاه را فراهم کنند تا انشالله بزودی این پروژه آغاز به کار کند.
مدیرعامل شهر فرودگاهی امامخمینی(ره) افزود: بنیاد مستعضفان شرکتی را برای ساخت پروژه ترمینال تاسیس کرده است اما در پی گرفتن مجوز رسمی از اداره کل ثبت شرکتها هستند؛ به همین علت آغاز به کار پروژه ترمینال سلام به طول انجامید.
افزایش 30 درصدی بودجه دانشکده هواپیمایی کشوری
رئیس دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری خبرداد: در سال آینده شاهد افزایش 30 درصدی بودجه این دانشگاه هستیم.
حسین قنبری هفته گذشته در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری عنوان کرد : در دو سال گذشته تلاش کردیم در متون درسی و سرفصل دروس مرتبط تغیراتی ایجاد کنیم.
وی با اشاره به بکارگیری سیمیلاتورهای پرواز متناسب با هواپیماهای جدیدی که وارد ناوگان میشوند، گفت: حفظ ایمنی و افزایش کارایی حملونقل هوایی در توسعه اقتصادی پایدار کشور نقش مهمی ایفا میکند که امیدواریم با تلاش متخصصان داخلی صنعت هوانوردی به جایگاه واقعی خود دست یابد.
وی خاطرنشان کرد: سالانه 150 الی 200 نفر از دانشکده صنعت هواپیمایی فارغالتحصیل میشوند. در حال حاضر 750 دانشجوی آکادمیک و350 دانشپذیر حوزه مهارتی جمعاً 1100 نفر دانشجو و دانشپذیر داریم.
قنبری به افزایش 30 درصدی بودجه سال 96 دانشکده این صنعت هواپیمایی اشاره کرد و گفت: سال گذشته بودجه دانشکده 11 میلیارد تومان بود که امسال به 14 میلیارد تومان افزایش یافت.
پروازهای عبوری را به ۲۰۰ هزار مورد میرسانیم
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران از اجرای دو فاز اول طرح ملی مدیریت آسمان ایرانشهر با هدف ایجاد مسیرهای هوایی جدید و افزایش توان رقابتی در عرصه هوانوردی خبر داد و گفت: افزایش قدرت نرم کشور بخشی از طرح ملی مدیریت آسمان ایرانشهر است.
وی با اعلام اینکه درحال حاضر در شبانه روز چیزی حدود هزار هواپیما از آسمان کشور ما عبور میکند، گفت: اگر این رقم را به دو هزار پرواز افزایش دهیم و بتوانیم وابستگی متقابل ایجاد کنیم این وضعیت برای ما امنیت پایدار میآورد. به این معنا زمانی که میخواهند برای ما تصمیم بگیرند باید برای دو هزار پرواز تصمیم بگیرند.
به گفته مهآبادی تا پیش از این تنها برای ۴۰۰ پرواز تصمیم میگرفتند و این رقم درحال حاضر به افزایش خوبی رسیده است. دو هزار پرواز ترکیبی از ملیتها، کشورها و شرکتهای مختلف است و در این صورت زمان محدود کردن ایران باید بیایند برای آن چندین شرکت تصمیم بگیرند.
بودجه سازمان هواپیمایی کشوری در لایحه پیشنهادی دولت
حجتالاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در حالی روز یکشنبه 14 آذر 95 با حضور در صحن علنی مجلس، لایحه بودجه را تقدیم رئیس مجلس کرد که سهم سازمان هواپیمایی کشوری حدود ۷۰ میلیارد تومان تعیین شده است.
مطابق جدول شماره 7 مربوط به خلاصه بودجه دستگاههای اصلی و زیرمجموعه سال 96، بودجه سازمان هواپیمایی کشوری 70 میلیارد تومان پیشنهاد کرده است.
لایحه بودجه دولت برای سال ۹۶ نشان میدهد بودجه وزارت راه و شهرسازی در مقایسه با بودجه سال گذشته ۱۷ درصد افزایش داشته است.
شرکت روسی قرارداد ناوبری هوایی با ایران امضا کرد
شرکت فناوری های نو آلماز-آنتی روسیه قرارداد همکاری با یک شرکت ایرانی در عرصه نوسازی و تولید سامانهها و تجهیزات ناوبری هوایی امضا کرد.
شرکت روسی روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: قرارداد همکاری که با شرکت صنایع الکترونیک شیراز امضا شده، در برگیرنده حوزه فعالیتها در عرصه نوسازی ناوبری هوایی است.
شرکت روسی که در صنایع هوانوردی و ساخت سامانههای دفاع موشکی فعالیت گستردهای دارد، در پایگاه اینترنتی خود نوشته است: موافقتنامه امضا شده از جمله شامل تحقیقات مشترک علمی، تولید و تحویل و خدمترسانی، سامانههای ناوبری از جمله در هواپیماها، مخابرات و نظارت میشود.
ممنوعیت پرواز هواپیمای آسمان در اروپا
هفتهی گذشته اتحادیه اروپا، پرواز شرکت هواپیمایی «آسمان» را به دلیل رعایت استانداردهای ایمنی بر فراز آسمان کشورهای عضو این اتحادیه ممنوع کرد.
اتحادیه اروپا، شرکت هواپیمایی «آسمان» ایران را به دلیل مشکلات ایمنی وارد لیست سیاه شرکتهایی کرد که پرواز آنها بر فراز آسمان اروپا ممنوع است.
بر این اساس، از این پس پرواز مستقیم شرکت هواپیمایی «آسمان» به کشورهای عضو اتحادیه اروپا ممنوع است.
این در حالی است شركت هواپيمايی آسمان تقاضای مجوز برای پرواز به اروپا از سازمان هواپيمايی كشوری نداشته است.
سازمان هواپيمايی كشوری در ادامه آورده است: به دنبال انتشار خبری توسط يكی از خبرگزارهای خارجی مبنی بر ممنوعيت پرواز هواپيمايی آسمان به اروپا لازم است اذعان شود اين شركت در حال حاضر نه پروازی در آن مسير دارد و نه تقاضايی از سازمان هواپيمايی كشوری داشته است.