بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

ناوگان هواپیمای فعال کشور به ۲۵۰ فروند می‌ رسد

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه نمی‌ توانیم همه نیاز بازار را با ناوگان فعلی جوابگو باشیم، گفت: هدف‌ گذاری کرده‌ ایم که تا پایان سال به ۲۵۰ فروند هواپیمای فعال برسیم.

ناوگان هواپیمای فعال کشور به ۲۵۰ فروند می‌ رسد
تین نیوز |

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه نمی‌توانیم همه نیاز بازار را با ناوگان فعلی جوابگو باشیم، گفت: هدف‌ گذاری کرده‌ ایم که تا پایان سال به ۲۵۰ فروند هواپیمای فعال برسیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، محمد محمدی‌ بخش درباره ظرفیت موجود برای اربعین امسال بیان کرد: یک عزم جدی ملی برای اربعین شکل می‌ گیرد که مثل هر سال بتوانیم با حداکثر توانمان و همه ناوگان موجود، جابه‌جایی زائران امام حسین را انجام دهیم.

وی در پاسخ به اینکه با توجه به کمبود ظرفیت موجود، آیا تمهیداتی برای کمبود بلیت سایر مسیرهای داخلی انجام می‌ شود؟ توضیح داد: همه تلاشمان این است که این اتفاق به حداقل برسد؛ اما به‌دلیل شرایط موجود و نسبت عرضه و تقاضا، طبیعتا این تعداد ناوگان جوابگو نخواهد بود؛ زیرا کمبود قابل توجه است و ما نمی‌ توانیم همه نیاز بازار را با این ناوگان فعلی که البته نسبت به قبل هم افزایش پیدا کرده، جوابگو باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۸۵ هواپیمای فعال داریم، درباره واردات هواپیما گفت: هرچقدر این عدد ۱۸۵ بیشتر شود، به‌ معنای توسعه ناوگان است.

محمدی‌ بخش در پاسخ به اینکه تا پایان سال، ظرفیت ناوگان هوایی به چه عددی خواهد رسید، گفت: هدف‌ گذاری کرده‌ ایم که تا پایان سال به ۲۵۰ فروند هواپیمای فعال برسیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    اگر 180 فروند هواپیمای فعال داریم چرا بلیط به دست مصرف کننده نمی رسد. چرا بازار سیاه بلیط وجود دارد؟
    چرا هیچ سازمان یا نهاد نظارتی به راستی آزمایی آمارها اقدام نمی کنند؟