بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

اعزام ۶۵هزار و ۷۸۶ زائر کربلا با ۵۱۲ پرواز

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از صدور ۴هزار و ۶۴۳ مجوز برای پروازهای اربعین ۱۴۰۲ خبرداد و گفت: تا کنون ۶۵هزار و ۷۸۶ زائر با ۵۱۲ پرواز اعزام شده اند و ۷۰ درصد بلیت های اربعین به فروش رفته است که این عملیات از ۲۷ مردادماه آغاز شده تا ۲۰ شهریور ادامه دارد.

اعزام ۶۵هزار و ۷۸۶ زائر کربلا با ۵۱۲ پرواز
تین نیوز |

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از صدور ۴هزار و ۶۴۳ مجوز برای پروازهای اربعین ۱۴۰۲ خبرداد و گفت: تا کنون ۶۵هزار و ۷۸۶ زائر با ۵۱۲ پرواز اعزام شده اند و ۷۰ درصد بلیت های اربعین به فروش رفته است که این عملیات از ۲۷ مردادماه آغاز شده تا ۲۰ شهریور ادامه دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی،  محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در گفت و گوی زنده تلویزیونی برنامه فرامتن به ارائه گزارش پروازهای اربعین ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: برای عملیات پروازهای اربعین که از ۲۷ مردادماه آغاز و تا ۲۰ شهریور ماه ادامه دارد در مجموع ۴هزار و ۶۴۳ مجوز پروازی صادر شده که از این تعداد مجوز صادر شده سهم شرکت هواپیمایی عراقی ۹۶۶ پرواز است.

وی با بیان اینکه قرار است بیش از ۳۰۰هزار زائر از طریق ۲۳ فرودگاه ایران به فرودگاه های نجف و بغداد اعزام شوند، افزود: تاکنون ۷۰ درصد بلیت پروازهای اربعین به فروش رفته و از ابتدای عملیات پروازی اربعین ۶۵هزار و ۷۸۶ زائر با ۵۱۲ پرواز جابه جا شده اند.

محمدی بخش همچنین درخصوص نظارت های صورت گرفته بر نحوه عرضه بلیت اظهار کرد: سازمان تعزیرات، دادستانی، سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان بازرسی کل کشور در قالب یک گروه از تمام شرکت ها و سایت های فروش بلیت روزانه نحوه عرضه و نمایش فروش بلیت را بررسی و بازرسی می کنند.

استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان یک راهبرد در صنعت حمل و نقل هوایی

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، صنعت حمل ونقل هوایی را پیشران توسعه کشور عنوان کرد و گفت: این صنعت در ایران بیش از ۴۳ سال است که در جنگ تمام عیار قرار دارد و از تحریم گذشته است.

وی صنعت حمل ونقل هوایی را ایمن ترین و امن ترین بخش حمل ونقل عنوان کرد و گفت: علی رغم قرار داشتن در شرایط سخت تحریم یاد گرفتیم که چگونه این صنعت را حفظ کنیم و بتوانیم در حوزه ایمنی و امنیت رتبه قابل قبولی را در سطح دنیا کسب کنیم.

محمدی بخش ادامه داد: برای رفع نیازهای این صنعت یک برنامه ۱۰ ساله و ۴ راهبرد از جمله تاب آوری، نهضت تعمیر قطعات، تامین نقدینگی برای نوسازی ناوگان و ساخت هواپیمای بومی تعریف شده است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری افزود: استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان یک راهبرد در صنعت حمل و نقل هوایی است تا بدانجا که امروز هیچ موتور و قطعه ای برای تعمیر به خارج از کشور نه تنها ارسال نمی شود بلکه تعدادی از شرکت های صاحب سبک قطعات شان در ایران تعمیر می شود.

افزایش تعداد ناوگان به ۲۵۰ فروند هواپیما تا پایان سال

وی  همچنین از افزایش تعداد ناوگان هوایی به  ۲۵۰ فروند هواپیما تا پایان سال خبر داد.

به گفته محمدی بخش متوسط عمر ناوگان هوایی کشور از ۲۸.۵ سال در ابتدای دولت سیزدهم امروز به ۲۶ سال رسیده است و عمر ناوگان نه تنها ۲ سال جوان تر شده بلکه ۲سال از پیری ناوگان جلوگیری شده است و در نظر داریم متوسط عمر ناوگان را به زیر ۲۰ سال کاهش دهیم.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در طول ۲۰ ماه گذشته ۶۰ فروند هواپیما به کشور وارد شده که ۳۰ فروند از این هواپیماها تاکنون عملیاتی شده است.

پرواز به ۱۰۸ مقصد جهان 

محمدی بخش تصریح کرد: با توجه به دیپلماسی فعال، ایران به ۱۰۸ نقطه بین المللی پرواز انجام می دهد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه روزانه ۱۲۰۰ پرواز در ایران انجام می شود، افزود: همچنین ۲۹ کشور دارای پرواز مستقیم از ایران هستند و ۲۷ ایرلاین خارجی از اروپا، آسیای میانه و چین در ایران فعالیت می کنند.

وی در خاتمه بیان کرد: با ۳۲ کشور ظرف ۲۰ ماه گذشته تفاهم نامه بین المللی به امضا رسیده است که تمامی این پروازها به صورت ایمن انجام می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.